Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr valaki

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz napjuk volt a képen látható események szereplőinek. Sokaknak nagyon rossz. Ismét tematikus válogatást láthattok ma, összegyűlt néhány hónap alatt pár fotó ebben a témakörben és gondoltam - jó szokásunkhoz híven - a félszázas jubileum apropóján megosztom. Bár igyekeztem a halálos áldozatokkal…..
mr valaki 2020.09.20 22:43:42
@jamboox: "Milyen érdekes, hogy a bicikli felépítése 100 év alatt gyakorlatilag semmit se változott!"

Hát az "országúti"-ak váza tényleg nem nagyon. Viszont egy mai egy hasonló esés után sanszos hogy kerékcserére szorulna (ha a váz nem is, de a felni elhajlana).
Az ember nem is gondolná, hogy mennyi játék fejlesztése zajlott itt Magyarországon a 80-as években, persze a legnagyobb titokban. Mindenkinek gyümölcső volt ez a típusú kooperáció, hiszen a nemzetgazdaságnak komoly bevételt termelt ez a merőben új iparág. Az, hogy mennyire volt az…..
1894. Korbácsolóoszlop a govani (ma Glasgow része) rendőrörsön, Skóciában..
mr valaki 2020.02.16 21:31:54
@fareszjó: Ha már a veszélyes katapultálás szóba került... www.youtube.com/watch?v=swpUZ6D6rdw
1909. Bartók Béla magyar zeneszerző népzenei gyűjtés közben fonográffal rögzíti a falusiak énekét a délvidéki Darázs településen..
Marilyn Manson a bősz turnézgatás közben azért néha alkot is valamit. A legújabb műve a Gerard McMahon-féle Cry Little Sister feldolgozása (ugyebár mint ismert, nem áll távol tőle az átdolgozósdi), aminek eredetije egyébként a The Lost Boys (magyar címe: Az elveszett fiúk)…..
1916 körül. Az első világháborúban használt német rohamsisak (Stahlhelm) készítésének fázisai..
mr valaki 2018.08.05 19:54:46
@vilmoci: Így van, Space és Castle set-eket látok én is. Mégpedig ezeket: brickset.com/sets/6882-1/Walking-Astro-Grappler és brickset.com/sets/6073-1/Knight-s-Castle
Talán észrevettétek hogy az oldal fejléce - a "buszos néni" - színes lett néhány hete. De ez csak a kezdet.....
mr valaki 2018.05.10 21:31:55
@eßemfaßom meg áll: Nekem valami olyasmi rémlik hogy a ha egy digitális, színes kép egy bizonyos típusú szürkeárnyalatos képpé lesz alakítva (azaz tartalmazza az alfa-csatornát, ha jól emlékszem) akkor visszaalakítható színessé, amúgy pedig nem. Mivel az átalakításnál elveszti a pixelekre vonatkozó színinformációkat többek között ezért is lesz kisebb az átalakított file mérete.
1899. Amerikai katonák emberi csontokkal pózolnak a havannai Colon temetőben, Kuba..
No, hát ez a nap is eljött. Fény derül a nagy titokra, vagyis arra, hogy mi az a 10 nóta, amiért áldom azokat, akik kitalálták, de még inkább azokat, akik csúcsra járatták a western műfaját. Akiknek köszönhetően ennyi remek dúdolgatni való született az évek során. Most is meg…..