Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molly642

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két őrült számomra eddig ismert szenvedélyem van. Ebből az első és egész fiatal korom óta hűen űzött tevékenység a sex extrém helyeken. Hosszú és tartalmas a lista, de még fokozható! A második ami néhány éve tört felszínre bennem egy kedves ismerősöm által megismertetett világ a swinger "élet". Ezt…..
Huszas éveim elején mit sem sejtettem a "Nagy" való világról. Akkoriban nem törődtem a felém irányuló jelekkel.  Azóta is bánom. Iskolapadból kiszabadulva gyári munkásként indítottam a karrieremet. Ő ott volt raktáros. Egy tizessel előbbre járt. Tíz év élet tapasztalat. Első pillantásra, sőt…..
Mostanában talán ritkultak az engem ért impulzusok helyesbítek amire igazán felfigyelek. Kapóra jött ez az esős idő a munkát félre téve a napokban történt friss élményt lejegyzem. A város a hely igazából mindegy is. Egy nagyon kedves ismerősöm invitált komolyzenei fesztiválra. Ő mint pultos vett…..
Húszas éveim elején ha visszagondolok fogalmam nem volt a sex világáról. Mindig akadt 3 pasi akik közül tudtam választani. Talán ezért se estem túlzásba és nem törekedtem a legjobbra. Nem jártam magassarkúban semmi nőiesség nem tükröződött a melegítőimben. Így a harmincas éveim elején teljesen…..
Szombati telefonhívás. Barátnőm. Készülj el 2 óra múlva érted megyek. Mint egy jó fogadó kisgyerek neki láttam. D. parti jól menő szórakozóhely. Az átlag életkor 5-8 évvel kevesebb mint a miénk. Sosem szerettem a fiatal maszatoló nagyképű srácokat. Egy férfi legyen idősebb érettebb egy nőnél (az én…..
Egy nőnek eszébe sem jut online társkeresőkön lógni mindaddig míg párja, férje, szerelme mellet megkapja amire vágyik vagy szingli sorba nem kerül. Megint egy unalmas este. Veszek egy jó adag bátorsággal kevert kíváncsiságot és belecsapok a lecsóba. Hivatalos emailt mégsem adhatok meg. A másik…..
Gyerekkorban próbálják belénk nevelni igenis meg kell felelni a szociális, kulturális elvárásoknak. Tanuljunk doktornak de minimum ügyvédnek. Tisztességesen járjunk templomba. Az alkoholt, cigarettát és a drogot csak hírből ismerjük. Ne legyünk kövérek, melegek, tetováltak de a…..