Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Francco

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas divathullám tetején lovagol még a mai napig is a hamburger. Az egész étel a húspogácsa köré épül, ami természetesen marhahúsból készül. Egy korrekt hamburger nem olcsó mulatság, pont a húspogácsa miatt. A marhahús beszerzése pedig a misztikum ködébe vész. Tejelő marhából, vagy húsmarhából…..
Nehéz erről írni. Idejétmúlt az eszköz is és az elképzelés is. A gyári „autóhifi” mindent maga alá temet, mint egy jófajta lavina az Alpokban. Szerencsénkre, azért a gyári rendszerek minősége manapság már nem olyan fájdalmas. Pillanatok alatt párosodik a telefonunk az autónkkal és már szólhat is a…..
NemGogol Vizoviczki világnézete 2016.07.18 14:43:39
„Kétség nélkül bizonyítható, hogy Rogán Antallal soha semmilyen kapcsolatom nem volt, még látásból sem ismer engem. Minden ezzel ellentétes hír a félreértés, butaság vagy rosszindulat tragikomikus terméke – írta ma a négy éve letartóztatott Vizoviczki László ügyvédjén keresztül a…..
Gazdagisztán Lellére, de miért? 2016.03.28 06:46:00
Kissé meglepett, hogy Balatonlellén találtuk ezt az igen sajátos belső megoldásokkal teli házat, mintegy 995 millió forintért, ami valljuk be azért inkább a főváros, mint akár a Balaton környékén jellemző árfekvés...
A hideg időben sokan várnak az autójukban addig, amíg a gépkocsi fűtőrendszere le nem fújja a párát az ablakról. Egy apró trükkel viszont pillanatok alatt páramentesek lehetnek a szélvédők, de mit kell ehhez tenni? 1. Kapcsold be a fűtést, maximális fokozaton! 2. Kapcsold be a légkondit! 3.…..