Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hilda02

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A lemúr lények a galaxis legkiválóbbjai közül jöttek, és komoly elismertség övezte őket Tejút-szerte. Nem mindenki jött ide közülük, hiszen egy csapat hátramaradt. Hogy honnan érkeztek, valódi tartózkodási helyük nem publikus azonban. A Nap már létezett, de sokkal nagyobb volt, és mai formáját…..
Hilda02 2020.02.17 21:37:42
@funivia: Sajnálom, hogy ilyen véget ért. Olvastam az egész blogot a kezdetektől, de őt személyesen nem ismertem. Figyelemre méltó munkássága volt, valószínűleg sok embernek felnyitotta a szemét.
Hilda02 2020.05.31 14:52:47
@Hunfonix: Olvass bele a fentebb lévő hozzászólásokba:(
Rendkívüli bejegyzés következik, többször emlegettem a Mars-projectet, s hogy ennek az emberek számára látható folyományairól majd 2012 után fogok beszélni. Tekintettel az ezzel kapcsolatban keringő információkra (melyek nyilvánosság által elérhető volta megdöbbentett engem),…..
A bejegyzés a Szájbatalpaló blogon itt található. Kis bemelegítőként nézzünk egy teljesen triviális témát, teljesen triviális szájbatalpalandókkal. Később majd lesznek meredekebb témák is. Mi is tulajdonképpen a „demokrácia”? Nem a szabatos definícióról van szó…..
Kedves olvasók! Hosszabb szünet után új bejegyzéssorozattal jelentkezik a 2012 Játék Neve blog: indul a Szájbarágó Gyorstalpaló, összevont nevén Szájbatalpaló sorozat. Ilyen szájbatalpaló bejegyzés már volt néhány a Játék Neve 2012 Blogon annak idején, de most egész sorozat…..
Hilda02 2015.09.25 09:18:04
@Gergő92: Honnan vegyünk annyi legelőt, hogy a Föld több milliárd lakosát ellássuk hússal? A nagyüzemi állattenyésztés nem legeltet, azért sem, mert túl lassan hízna meg az állat, és nem tudnák kielégíteni az emberek húsigényét, mert az emberek többsége egy napot sem bír ki hús nélkül.