Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cinamica

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra itt a nyár, de állítólag csak délutánig, mert akkor jön a jégeső, úgyhogy addig olvassunk egy tanulságos történetet a pisilés és a párkapcsolat viszonyáról. Mert egyes elméletek szerint a nőt mindig szemmel kell tartani, egy percig el nem engedni, mert csak bajt hoz. a…..
A lány csak egyet kért: a fiú ne alázza meg, mert inkább az őszinteség, mint az össze-vissza hazudozás, bármennyire is fáj. Hát megkapta, sms-ben, és a fiú minden idők négy legfájdalmasabb szakítása toplista élére ugrott.Az én szakítós sztorim igazi in medias res,…..
Végre! Ismét egy szakítás, ha áttételesen is, de a pénz miatt! Egy one night standnek indult dolog, az is marad, mert szerencsétlen srác hibázott egyet: közölte, hogy van pénze. De már ez is baj. A kép illusztráció Nem nagy drámai szakítás, sokkal inkább életem…..
Újabb bizonyíték, hogy a Valentin-nap valójában a szakításról és nem a szerelemről szól, mert hiába van a történetben gyönyőrű rózsa (végre nem szekfű, meg sárga orchidea), az is csak a hazudozás eszköze.   Sziasztok! Gondoltam én is megirom történetem, bár…..
Távkapcsolat, Spanyolország, Madrid környéki kisváros, mi mundo azul. Egy férfi az életében egy nőt és egy várost szerethet. De egy nő hány férfit és hány várost? És mi van akkor, ha a lány nem tud elszakadni egy országtól, annak kultúrájától vagy a férfitól? Louis olyan,…..
Végre egy olvasó, aki tisztában van azzal, hogy ő igazán értékes. A gyári szalagmunka nem csak az Egészséges erotika alkotóját, Tímár Pétert ihlette meg, hiszen kevés szexuálisan vonzóbb dolog van egy ennyire kötött munkánál, amiben az érzelmeket és a testiséget teljesen a…..
Szolgálati közleménnyel kell kezdeni, mert a blogon iszonyatosan sok lett a komment, aminek mi örülünk is, meg nem is. Örülünk, mert épül+szépül a közösség, de kicsit lelomboz minket, hogy sok kommentező azt hiszi, a posztok csetszobává alakulnak. Ez sokakat zavar, mert elveszik…..
"Az életem úgy alakult, hogy a zsidóságom akaratlanul mindenütt jelen volt. (...) Ez problémát sosem okozott (vagyis mint később kiderül, egyszer azért mégis)." Ezzel zárom a hetet, sziasztok!Sziasztok, az én történetem egészen friss, úgyhogy gyorsan kiírom magamból,…..