Regisztráció Blogot indítok
Adatok
derze

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jógázunk, hetente többször. Már ismerjük valamennyire az ászanákat, nem kerekedik ki a szemünk a szanszkrit nevek hallatán és elkezdtük megtapasztalni a jóga testre gyakorolt jótékony hatását. Jól megveregetjük a vállunkat, hogy mekkora királyak vagyunk, hogy elmentünk az első jógaórára, na meg…..
“Egymást szerették míg éltek, és a halál sem szakította őket el” – Dávid gyászéneke szavaival búcsúztatta a jeruzsálemi Givat Saul temetőben Hila Armoni lányát, Naamát, akit férjével, Eitammal együtt palesztin terroristák agyonlőttek, amikor autójukkal hazafelé…..
„Ne oda korcsolyázz, ahol a korong éppen van, hanem ahol lesz.”- idézte egyik évértékelőjében a magyar miniszterelnök Wayne Gretzkyt a világhírű kanadai jégkorongozót. Ez nem egy szokásos fiktív dakota közmondás volt, hanem pontosan rávilágított Orbán Viktor taktikai…..
(Figyelmeztetés #1: Az Egyenlítő blog szerzői gyökeresen eltérő álláspontokat képviselnek ebben a kérdésben is. Célunk értelmes vitákat kiváltani, lefolytatni veletek és szerzőtársainkkal. Bővebben blogunk "következetlenségéről" itt olvashattok.)  (Figyelmeztetés #2:…..
derze 2015.09.26 20:40:44
Egy szeptember 15-én nyilvánosságra hozott elemzésében az Egyesült Államok legnagyobb és legbefolyásosabb privát hírszerző szolgálata, a Stratfor azt vetíti előre, hogy a Nyugat-Európába özönlő menekültek olyan feszültségeket és megoldhatatlan konfliktusokat okoznak, amelyek…..
derze 2015.09.24 14:31:58