Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ludens

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kávéházi találkozások már régen nem merülhetnek ki csupán a kávézásban, sőt az ott hosszú órákat eltöltő férfi-emberek időnként a beszélgetést, a pletykálkodást is megunták. Valamilyen szórakoztatóbb időtöltés után kellett nézniük – ekkor jött a képbe a kártya és a sakkjáték. Hamarosan ez is kevés…..
ludens 2019.03.04 23:20:51
Tisztelt Yanagida!

Nagy szerű ez a cikk, nagy érdeklődéssel olvastam.
Két kép felől érdeklődöm, melyek eredeti fellehetősége és kora segítené bábus biliárdal kapcsolatos keresgélésünket... :-)
Ez a két kép:
1.
m.blog.hu/me/melyenszanto/image/cikk_elokesz_asztalok_kism.jpg
2.
m.blog.hu/me/melyenszanto/image/cikk_seifertasztalnal_kism.jpg

Próbáltam a szövegből rájönni, de nem tudtam megállapítani melyik kávéházban készültek. A kor gondolom a 10-es, 20-as évek lehetnek...

Magy érdeklődéssel várom válaszát (ha lehet) erre az e-mail cimre:
info@magyarbiliard.hu

Üdvözlettel,
Csibor Zoltán
magyarbiliard.hu/
Ludens Főzőcske Recept evolúció 2015.09.27 03:27:09
Ahogy minden, az ételreceptek is törzsfejlődnek. A folyamat nem új keletű, s Internettől behálózott korunkban nemcsak (vélhetőn) gyorsul, de kényelmesebben is megfigyelhető. Manapság alapdolog a sok szempont szerinti kereshetőség, az étvágygerjesztő fotók, a kalória és…..
Ludens Főzőcske Ragufilozófia 2015.09.26 18:59:23
Lassan indulok be ezzel a "bloggal" - pedig nagyon kedvemre való (lesz) ide írogatni.Először másutt kezdtem - egy "szakmaibb" helyen. Túl laza voltam nekik. Vagy inkább ők voltak rugalmatlanok? Nem tudom, de sótlanok voltak, az biztos. :-) A minap - a gomba, zöldborsó, máj…..
A HTML oldaldobozt használhatjátok arra, hogy az oldalhasábokban egyedi kódot, szöveget, képet jelenítsetek meg. Az új dobozszerkesztő pont ugyanolyan editorral rendelkezik, mint a posztszerkesztő, így egy kép, videó beszúrása, vagy a szöveg formázása már nem okoz gondot azoknak sem, akik kevésbé…..
Családi húsellátás Húsevőknek 2015.09.24 11:24:57
Vagyunk azért, kik húst eszünk - nem kevesen - s egyre inkább szeretjük tudni, hogy miféle hús az: honnan való, mi módon "termett". Az "élelmiszerlánc-biztonság" fogalommá lett - hús ügyben is. Elég baj az nekünk!Már eleve az, hogy fogyasztóként egy "lánc" végén állunk, s ha…..