Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M!ke Kr!pke

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Csak vészhívás 2008.06.26 07:22:00
Bemutatjuk heti szupersztárunkat Jeffrey Barrier-t! A 41 éves ohiói férfi tegnap besétált egy szoláriumba és a kamerás telefonjával megpróbált lefotózni egy éppen szoláriumozni készülő szexi hölgyet. Persze lebukott és rendőrt hívtak rá, ám…..
Subba Szuperbéna 2008.06.16 09:44:00
Ha még nem definiálta senki sem a teljes bénaság fogalmát, akkor a következő videó alaposan bemutatja mire képes kettő darab rengeteg idővel rendelkező idióta. Amennyiben a felvételt óvodások követték el akkor visszavonjuk, azonnal felfokozzuk őket szuperpumává. Mivel nem…..
M!ke Kr!pke 2008.06.16 10:08:34
Nem szeretnénk nagyon húzni az időtöket, de vessetek ti is egy gyors pillantást, hogy hol tart manapság a magyar popzene sokadvonala, határon innen és túl. Következzen a mi négy favoritunk, szeretnénk Reni, Nob, 3beat és Híres jolánka útját a mi szerény eszközeinkkel ezúton is…..
Mindenki erről beszél, de tényleg bebuzult az egyik legvagányabb nyuszilányunk? Hogyan képes az egyik legtöbb iWiW ismerőssel rendelkező színész-műsorvezető magára zárni az autóját, úgy hogy taxist kell hívnia a kiszabadítására? ..
M!ke Kr!pke 2008.04.18 15:25:04
El tudjátok képzelni azt a sokkot amit akkor élhet át az ember mikor leül a barátnőivel a kompjuter elé, beírja a becenevét a keresőbe és a Subbás válogatást hozza fel első találatként? Ahol a kommentek között drága barátaink leginkább azt kérdezgetitek, hogy vajon…..
Azoknak akik esetleg az elmúlt hetet olyan földrészen töltötték ahol nincs internet, szóljon az alábbi videó a bolgár Megasztárból. Végre fellélegezhetünk, van a magyar akcentusnál cikibb, persze nem árt ha egy idióta énekel. Mariah Carey: I Can't Live (Ken Lí) aztán egy…..
Mintha emlékeztetne valakire bennünket a levegőzabáló kutya, talán a Szent Headbangelő fickó a hét elejéről? Még a séró is ugyanolyan. Második jó tanácsunk: Kutyára sose fújj levegőt, kijön belőlük az ÁLLAT!  ..
Kedves zalai lányok, fiatal asszonyok! Aki úgy érzi szépnek született - ki ne érezné ezt? - küldjön egy mosolygós fotót magáról, s már be is kerül az újságba, majd viszont láthatja magát, többi fotójának társaságában a www.zalaihirlap.hu honlapunkon. Nekünk már meg is van…..
Per pillanat hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy nincs is semmi baj a magyar egészségüggyel, amíg ilyen kórházindulók (vagy nevezzük minek ezt a műfajt) születnek, mint a Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórház alant megtekinthető, és főleg meghallgatható szerzeménye. A kép,…..