Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karriertanacs.hu

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hasznos tipp itt! http://lingwing.blog.hu/2012/09/21/skype-interju_idegen_nyelven?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_09_21&utm_campaign=index ..
KarrierTanács Hatásos belépők 2012.10.31 20:59:00
http://personalbranding.blog.hu/2012/06/18/kreativ_cv_kreativ_embereknek_3 ..
Megújult a karriertanacs.hu honlap, ingyenes online tanácsadással! Végre elértük a végleges állapotot, és szinte minden működik! Próbáljátok ki! ..
Titokban mindannyian álmodoztunk arról, hogy vége a napi kötöttségeknek és a saját főnökeink lehetünk. Ha nem is ennyire vegytiszta a történet, de jó lehetőség a szabadúszóvá válás. Pár tipp hogyan válhatsz…..
 Az infografika egy érdekes megoldás arra, hogy kitűnj a tömegből és képi elemekkel erősíts a fő üzeneteket. Pár remek példát találsz az infografika blogon itt: http://infographics.blog.hu/2011/02/08/infografika_mint_oneletrajz..
Indul partneroldalunk a hrmarketing.hu ! A karriertanacs.hu elsődlegesen munkát keresőknek szól, ezért ideje megmutassuk az ellenpólust is, a munkáltatókét. A feltöltés folyamatban!..
 Az év eleje mindig valami új kezdete , nincs ez másként a karriertanacs.hu esetében sem. Itt volt az ideje a frissítésnek   - az új felület áttekinthetőbb és minden tekintetben egyszerűbb lett. Várjuk a javaslatokat, jó böngészést!..
Hóbelevanc A TESCO diszkriminál 2008.12.15 12:00:00
A nagyáruházak rövid időn belül életünk velejárói lettek, ezzel együtt kialakulhatott bennük a velük kapcsolatos szimpátia és utálat is. Szeretjük őket, mert nagyobb választékkal találkozhatunk, és néha lényegesen olcsóbban kapjuk meg a termékeket, mint máshol. Azonban…..