Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zselicvölgy

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zselicben tartotta hagyományos szezonnyitó túráját az Opticost Kft. támogatásával a Zsota Kerékpártúra Egyesület. A Kaposvárról a hajmási Zselicvölgybe oda-vissza vezető 44 kilométeres távot - a reggel még szemerkélő eső ellenére - több mint száz gyermek és felnőtt kerékpáros teljesítette…..
Stílusos vidéki étterem Páratlan szépségű környezetben elhelyezkedő 120 fő befogadására alkalmas éttermünk egész évben udvarias kiszolgálással várja a magyar konyha kedvelőit. Éttermünk belsőépítészeti kialakításánál, a bútorok és textíliák kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy…..
Időpont: 2017. április 08.szombat 09:30 óra Gyülekező: 8:30-tól az OptiCost Kft. telephelyén, Kaposvár, Jutai u. 30/B. A 2017-es ZSOTA kerékpáros szezon megnyitása alkalmából könnyű kerékpártúrára várunk Benneteket. Reggeli gyülekezőnk után, kerékpárra szállunk, és a Jutai úti telepről a belváros…..
Sztárvendég: Zoltán Erika..
Március 15-én, szerdán 12-15 óra között étlapunkon szereplő összes ételünket 20 százalékos kedvezménnyel fogyaszthatják. A kedvezményt csak előzetes asztalfoglalás esetén tudjuk biztosítani, az italok fogyasztására nem vonatkozik. Információ és asztalfoglalás: +36 30 526 6007, +36 30 526…..
Március 11-én szeretettel várunk mindenkit a Házibuli 3. című egész estés programunkra. Nőnapi meglepetések, szuper zenék, kiváló társaság, retró büfé, transzfer. Asztalfoglalás: +36 30 526 6007, +36 30 526 8053..
Hatodik alkalommal mérték össze tudásukat a baleset-helyszínelők. A szakmai Hungarikumnak számító országos versenyen az elméleti és gyakorlati versenyszámok mellett ügyességi feladatok is szerepeltek.  A verseny központja a Zselicvölgy Szabadidőfarm volt.  Idén az ORFK-OBB felkérésére a Somogy…..
Nemrégiben mutatták be Batánonics Lili új videoklipjét, amelyet a Zselicvölgyben forgattak. Ennek apropóján összeszedtük a legnépszerűbb videókat, amelyekben szabadidőfarmunk szerepet kapott. Jó szórakozást kívánunk :)  ..
Több száz négyzetkilométernyi erdő, eldugott falvak, harapnivalóan friss levegő, nyugalom és vendégszeretet. A Zselicben járunk, az ország kevéssé reflektorfényben lévő, ám mindenképpen nagyobb figyelemre érdemes turisztikai térségében, ahol tíz szuper programot szedtünk össze a Zselicvölgy…..
A Zselicvölgyben forgatta ma legújabb videoklipjét Batánovics Lili. A X-faktorból ismert énekesnő Kicsikét című dala iránt már most hatalmas az érdeklődés. A Tormasi Productions közreműködésével készült klipet augusztus elsején mutatják majd be, természetesen mi is meg fogjuk osztani :)..
Hatalmas sikere volt az I. Hajmási Fitt Napnak a Zselicvölgyben. Az időjárás kegyes volt, és mindenki jól érezte magát. Köszönet a kaposvári Cutler Gym&Fitness csapatának. Gyertek hozzánk máskor is, ha sportolni, pihenni vagy étkezni szeretnétek!..
Élete első versenyén a BodySport Kupán 7. helyezett lett, majd egy héttel később megnyerte a Tropical Kupát, illetve utóbbi versenyen abszolút 2. helyezett lett Krisztián Májer. A Cutler Gym & Fitness Kaposvártestépítő versenyzője a veronai WABBA Világbajnokságon szenzációsan zárta a szezont,…..
Az ide érkező turistáknak érdemes akár a következő programokra időzíteni látogatásukat. Az alábbiakban  a Programturizmus.hu portál ajánlatai között néztünk szét.  1. Rippl-Rónai Fesztivál 2016 - Kaposvár - 2016. május 26 - 29.  Késő tavasszal bohém, párizsi hangulatot idéző művész negyeddé alakul…..
Szervező: Zsota Kerékpártúra Egyesület Időpont: 2016 június 10-11-12. (péntek-szombat-vasárnap) A Zselicbe, a Dél-Dunántúl egyik érintetlen világába hívlak Benneteket. Ezt a kistérséget elkerülték a civilizáció ártalmai, megmaradtak a hatalmas erdők, amelyekben nagy királyaink –Mátyás, Zsigmond –…..
Rangos szakmai elismerést kapott a 2015-ben megrendezett hajmási Miss Zselicvölgy sertésszépségverseny. A KRQ Kommunikációs Ügynökség és a Zselicvölgy Szabadidőfarm az Iránytű 2016 turisztikai kommunikációs versenyen a PR-megoldások kategória döntőseként „Az egyedülálló ötletért” különdíjat nyerte…..
Szezonnyitó kerékpártúrát tartott ma a hajmási Zselicvölgy Szabadidőfarmra a Zsota Kerékpártúra Egyesület. A negyven kilométeres távot összesen százötvenen teljesítették. A túrázók a reggeli gyülekező után 9 órakor szálltak kerékpárra a kaposvári Kossuth-téren. Első pihenőjük a város végén, a…..
Érdemes felidézni, mi is történt 2015-ben április elsején a kis zselici faluban, Hajmáson, amely ezen a jeles napon felkeltette a hazai és nemzetközi sajtó fokozott érdeklődését :) Vörös szőnyeg, reflektorok, fotósok és szakértő zsűri. Minden kellék adott volt ahhoz, hogy méltó körülmények között…..
Mély erdők, tökéletesen pihentető csend, friss levegő, millió csillag a fejünk felett, s olyan ízek, mint a nagymama konyháján. Ha nem hiszi, járjon utána, hogy télen is legalább annyira üdítő pihenést és kikapcsolódást keresni a Zselicben, mint az év egyéb időszakában. S ha tökéletes szállást keres…..
A Borostyánvirág Anyaotthonban élő gyermekek látogattak a Zselicvölgy Szabadidőfarm meghívására Hajmásra. A programon a MintAgyerek zenekar tagja, Kollár András előadása után találkoztak a Mikulással, aki ajándékot hozott számukra. A kirándulás a farmon élő állatok…..
Családi tenisz hétvégét tartott a hajmási Zselicvölgyben a székesfehérvári Alba Bianca Tennis Club és a házigazda Zselicvölgy SE. A kiváló hangulatú foglalkozásokon több mint ötvenen lesték el a tenisz fortélyait szakedzők és versenyzők útmutatásával. - A kétnapos…..
Született urbanistának olykor egész életében nem adatik meg a lehetőség, hogy a Tejúton sétáltassa a tekintetét. Szmogban, fényszennyezetten jó, ha a közvilágításig el lehet látni, a végtelen világegyetemről jószerével csak sejtések lehetnek. Nem úgy a csillagoségbolt-parkban. Merthogy van ilyen. A…..
A Márton-napi népszokások egyrészt az év végéhez, a mezőgazdasági munkák befejeződéséhez, illetve az advent közeledtéhez kötődnek, másrészt ahhoz a legendához, amely szerint Szent Márton egy libaólban próbált elrejtőzni, amikor püspökké akarták megválasztani, de a ludak elárulták…..
Bizony szép ország ez, legalább másfél millió lépésre érdemes, de annyira szem előtt van, hogy hajlamosak vagyunk a szépséget a nagyvilágban keresni. Persze szabad és lehet is. A Kilimandzsáró lábánál ébredni, a delphoi olívaligetek felé sétálni, a Nílusról a Királyok…..