Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TiborKovács

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rántsuk le a puccleplet a borozás témaköréről! A Palack jóvoltából mostantól minden héten borszerda, hogy könnyed és közvetlen stílusban a laikusokkal is megismertessük a jó borokat, és hasznos gyakorlati tudást adjunk a kezükbe. Az ünnepekre hangolódva a mai témánk minden, aminek így vagy úgy köze…..
Te mit veszel Valentin napra? Pár olyan terméket szeretnék bemutatni, melyek nélkül nem lehet egy Valentin napot elképzelni;  egyben aki kíváncsi arra, hogyan fogják a ferdeszeműek leigázni végtelenül elpuhult európai hipercivilizált fajtánkat, az is jó helyen jár! Már az ókori…..
Borinform iroda, Bikavér múzeum, borbár és bisztró. Mindez egyetlen borélmény komplexumban, tökéletes egységet - avagy Fúziót alkotva valósul meg Eger belvárosában. Nyitás 2013 decemberben. Eger szerencsére az a hely, ahol a borászok elkezdtek nem csak borászként gondolkodni,…..
A Borrajongó SAP 2013 2015.03.10 06:00:00
A Somlói Apátsági Pince régi mumusom. Talán egy 2007-es juhfark volt az első élményem tőlük, amit szerettem és kíváncsian vártam a folytatást. A folytatás jött, de egyre inkább nem tetszettek a borok. A rövidebb-hosszabb héjon áztatás rusztikusságát és az ebből származó…..
2011-ben a Borászok Borásza Kaló Imre. Az egri borvidéken dolgozó "szomolyai remete" legalább annyira ismert extrém világképéről, mint extrém borairól. Nem mintha a borai nem volnának sokkal figyelemreméltóbbak, de azok elvileg csak a pincénél, Kaló Imre maratoni…..