Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ALIAS01

14 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...bár..."isten bocsássa meg nekem"...én nem hiszem, hogy attól, hogy a halottak napján kimegyünk a temetőbe, ....ettől jobbak leszünk, vagy jobban szeretjük, és jobban tiszteljük a nekünk hiányzókat....Nagyon sokszor szégyellem magam, de NEM szeretek temetőbe járni, és meg vagyok…..
Titkaim Szerelem.. 2015.10.24 19:03:24
   Az előbb néztem egy blődli filmet a tv-ben. (igen.. bevallottan nézek tévét, blődliségeket, butusságokat, romantikus csacskaságokat is) A filmben - Mr. Nagyonmacsóvagyok - természetesen beleszeretett a szőke főhősnőbe, és ezt meg is mondta neki. (mondtam, hogy blődli). A…..
ALIAS01 2015.10.26 21:16:15
@Beanigma:
Nem nem, tökéletes hasonlat a királyfis !
Tudja hol van elrontva a nevelés ? ott a meséknél !
Már nem a királyfis mesét nézik a kislányok, hanem az ilyen olyan agresszív machost, akarva nem akarva majd ilyent választanak.
A szimbiózissal az a baj, hogy lesz egy gazdatest és egy élősködő, ön melyik akarna lenni ?
Meg kell tanulni nyitott tenyérrel szeretni, addig nincs boldog párkapcsolat.

Mindenkinek jár a királyfi, a szíve királya...

Apropó, ismeri Arthur király legendáját ?
ALIAS01 2015.10.27 01:40:34
@Beanigma: akkor, hogy lehet saját életének ura az, aki csüng, lóg, beolvad... eltűnik, nincs elveszik ????

Hadd tegyek fel egy aprócska kérdést.. magácskába amikor beleszeretett egy férfi már szimbiózisban voltak ? ........

Elfelejti a férfi a szerelmet / de akár a nő is / mert a társa már nem az akibe beleszeretett.
Csak a szimbiótája. Amikor a másik lelép akkor bizony ez a függés beépülés leépülés dolog, nagyon keményen büntet. Igaz ?

A szerelem izgalom és nem aludttej. Boldog unalmas egyhanagú semmitmondó szimbiózis a biztos kudarc.

Vannak országok akik a tiszta vízért harcolnak, és vannak amelyek az olajért. MI a közös bennük ?
ALIAS01 2015.10.27 13:27:52
Igen, bizonyára az ősember is szimbiózisban élt a vadakkal ezért találta fel a tüzet.

Meddig ég a tűz ? ameddig táplálják, és itt jön a képbe az amit egy másik írásánál fejtettem ki. A nő ne legyen ázott kutya, ergo ne legyen meztelen a férfi előtt. A férfi a történelemben a vadász szerepét töltötte be, szüksége van rá, hogy vadat ejtsen.

Nagyon sok nő életét lekövetem, blogokon fórumokon keresztül, tehát a válaszaim nem önnek szólnak, nem önről szólnak, hanem a mai kor nőjéhez szólnak.

Hadd írjak le egy példát amit egy érintett mesélt el......,

Fiatal 30 éves nő flörtöl egy férfival egy ideje
A nő okos, szakmájában a csúcson van, természetes szépség, anyagilag biztos lábakon áll, nem egy cica baba, tehát sokan csodálkoznak a környezetében, miért nincs Verácskának udvarlója, pedig a kis falut is otthagyta, nyilván a fővárosban vannak facér férfiak....

Tehát Verát környékezi egy férfi, kölcsönös szimpátia, apró figyelmességek, Vera a mennyben jár, már hallja a közös gyermekek sírását.....

Egy éve körül Vera boldogan kürtölte szét, nos megtört a jég, kapcsolata / ? ! / van , és érzi minden rendben lesz.

" Este ismét felhívott Karcsi, hogy beszélgessünk és jó éjszakát kívánjon, már vagy másfél órája dumcsiztunk, mikor megkérdeztem, miért is nem jön át a társbérletből hozzám ? miért lógunk a telefon két végén ? átjött, vacsiztunk, és megtörtént aminek meg kellett. Érzem ő az igazi, minden nagyon rendben volt van, igaz reggel elkéstem munkából..."

Nekem itt megszólalt az a bizonyos kis csöngő, és pontosan tudtam, hogy Vera hamarosan megint kutathatja az új hódolót.

Beanigma, a kérdésem az, hogy Ön hogyan kezelte volna az esti véget nem érő telefonokat, hogy a káposzta is megmaradjon ?
Nos, az én gyeremekkoromban nem volt legó ! volt viszont fa építő játék, színesek szépek, melegek.... Ma már mindenki legózik, oda kell ! bepattannia, oda stimmel, ezt vagy azt lehet építeni belőle, de amit szeretnénk na azt nem. Egy bárgyú sláger töredék jut erről az eszembe…..
                                                                                                                                 ..
ALIAS01 2015.10.25 00:04:28
@Beanigma: pedig egy jó kis írás volt egy jelenésről ami két hete esett meg .....
ALIAS01 2015.10.25 22:58:06
@Beanigma: Rosszul menthettem el, sehol sincs :-(
Ne idegeskedjen majd megírom újra :-)
Nagyon impulzív, olyan erővel kommentel is :-))))
Az az " akarom " még sok meglepetést fog okozni :-)
ALIAS01 2015.10.26 21:07:46
@Beanigma: nem nem írta, csak így jött át nekem :-)))
No nem vagyok egy profi blogger, amit csak lehet azt elrontom :-)))
Titkaim Nőnek lenni nehéz 05. 2015.10.22 07:01:04
Említettem ezt a hormonális hullámvasutat, amibe jól belerakott bennünket az anyatermészet. (köszi, mami!) De egy nőnek nemcsak a hormonjaival, hanem sok mással is meg kell küzdenie élete során. Ezer sebből vérzünk, lássuk be!  Nekem például ott van az irigység. Hát ne…..
ALIAS01 2015.10.24 23:51:48
@Haladjunk5: Aztán miért kellene ázott kutyaként pózolni bárki előtt ?
Tán csak nem elvárja a szeretett nőtől, hogy az megmutassa gyengeségeit ?
Vannak dolgok amiket nem lehet leírni, vagy körülírni.... ez ilyen.... ezt érezni kell.... ..
            “Utolsó leheletemmel is köszönöm a sorsnak, hogy ember voltam, és az értelem szikrája világított az én homályos lelkemben is. Láttam a földet, az eget, az évszakokat. Megismertem a szerelmet, a valóság töredékeit, a vágyakat és a csalódásokat. A…..
Itt ülök életem delén a parányi 1 személyes konyhámban, távol a világtól, otthontól, emberektől.... és elmélkedem.. jár az agyam, gondolataim kavarognak....hogy kerültem ide, hogyan hol ronthattam ennyire el .. miért ennyire ? Évtizedekig zsákutcákban bolyongtam, és úgy tűnik…..
A napokban mondta valaki, hogy látta a Vígszínházban Fejes Endre: Jó estét nyár, jó estét szerelem c. regényéből készült darabját. Nekem erről eszembe jutott, mennyire aktuális ez a téma manapság is, pedig majd' 40 éve íródott. A szocializmus, hidegháború idején.  A…..
Amióta írom ezt a kis szösszenetet új álmaim vannak kérem szépen, nem, nem olyan vágyálmok, hanem igazi álmok, spontán módon. Én is eljátszom a gondolattal időnként, hogy mi lett volna ha ? ... Tényleg... mi lett volna ha az oviban nem tulipán hanem a rózsa a jelem ? Minden…..
Kopognak, erre eszmélek fel... igen szabad , szól a ház új fura ura, megjött az ékszerész. A nappaliba érve minden minden csupa csillogás.... közelebb lépek, ó ez az, egy letisztultabb formát választok, parányi kis kővel. Felpróbálom, akár maradhat is, tökéletes.. a szemem a kis…..
Titkaim Totál intim titok 2015.09.29 09:47:03
Lécci lécci mondjátok, hogy nem tehetünk arról mit álmodunk! És hogy kivel. És hogy mit. Főleg, hogy kivel és mit. Ez nagyon fontos! Mert végre álmaim férfijával álmodtam! Ami persze teljesen illegális, és általában soha nem teljesülő kívánság. Mert ugye esténként hogy…..
ALIAS01 2015.09.29 15:55:42
@Haladjunk5: számomra az álom, ajándék, akár ilyen akár olyan, és én szeretem kibontani az ajándékomat :-) Nőből vagyok a héccencségit :-)
ALIAS01 2015.09.29 19:55:25
@Haladjunk5: Azt teszem, ezért nem irányítgatom.
ALIAS01 2015.09.30 20:37:26
@Haladjunk5: én értem önt, az irányított álmokban hisz, én szeretem a spontán álmokat... mások vagyunk :-)
Ünnep közeleg, nővérem közli, mehetünk haza, és jó kedvet erőltet magára, minden rendben lesz, már csak kontrollokra kell jönni. Nem bírom az autózást, pánik rohamokat kapok, szinte lépésben lehet engem szállítani. Ülök a kerekes székben, nem mozognak a lábaim, mindenki…..
ALIAS01 2015.09.29 14:54:16
@Beanigma: és lőn :-) bevallom egy jegyzetet akartam eredetileg, aztán valami kisördög belém bújt......elvesztem benne, vagy ő bennem nem tudom....újra vájús lett az utca.... és dőltek a szavak, képek villóztak a szemeim előtt... újra átéltem a múltat.... ha tudom, hogy ilyen, tán meg sem próbálom én ezt... felemelt ..szeretett.......elsöpört.... széttépett.. szétszedett... összerakott.... simogatott...ellökött... és újra és újra táncba vitt.... .... mint egy rossz szerető.....
Titkaim Cavinton.. 2015.09.25 13:48:34
Kérdés? Milyen kérdés? Kérdezett tőlem, valaki valamit? Vagyis.. emlékszem, hogy kérdezett tőlem valaki valamit, csak azt felejtettem el, hogy elfelejtettem-e válaszolni,  vagy válaszoltam, csak elfelejtettem.  Írtó bonyi. Ugye?  Najó.. ennyire talán még nem vészes a helyzet, deee... ma olyan…..
ALIAS01 2015.09.29 12:56:40
@Beanigma: igen, a C vitamin biztos jó lesz -))))
Pár éve hirtelen felindulásból regisztráltam egy oldalra, ahol barátkozni ismerkedni lehetett. Az első nap, hozzám csapódott egy férfi, akivel sokáig nagy beszélgetéseket folytattunk a semmiről, vicces volt szórakoztató. Romantikus húrokat nem pendítettünk meg, és egymás…..
Úgy alakult, hogy nem is olyan rég ősrégi életem színhelyére kellett utaznom, egy már - már elfeledett 35 éves kötelességemnek eleget tenni. Hónapok rágódása érlelte meg ezt a döntést, mire az ottani ügyvivőmnek nem kis meglepetésére, közöltem a tényt : JÖVÖK ! így hát…..
Vándor, ki erre jársz, ne keress kronológiát.. nem lesz Nincs írói vénám sem, még mielőtt bárkinek csalódást okoznék.... A címekkel nevekkel is bajban vagyok, annyi jól ismert cím illett volna erre a blogra... Amit szívesen adtam volna neki, azt nem tehetem, vannak szereplők…..