Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yvettsz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretem a cicámat! Glória éhes! 2016.02.12 19:14:49
Glória rendesen várta az esti etetést! Izgatott volt és rohangált, ahogy régen! És nem bírta kivárni, hogy odaadjam neki a kaját!..
Szilvi a blogban kért segítséget egy már meglévő kandúr cica, és egy új, kölyökkandúr összeszoktatásához. Mivel olvasta a blogot, sok mindent már tudott, mégis elakadt. Most a segítségkérését és a problémákat írom le, illetve az azokra javasolt megoldásaim. Ez hosszabb sorozat lesz, mert lesz benne…..
yvettsz 2015.09.23 08:16:09
@Macska_fogó: nem csak ránk fúj, hanem csap a mancsával, ráharap a kezemre. Közben tegnap annyit haladtunk, hogy nyitva hagytuk a fürdőajtót, persze ott voltam bent, és mikor Lujzi jött, fújt a kicsire, rászóltam, de kedves hangsúllyal, hogy nem szabad, akkor abbahagyta. Azután már próbálták egymást szaglászni, Lujzi azért hátrált a kicsi közeledésére. Bevittük őket a szobába, hogy nagyobb helyen tudjanak ismerkedni, egész jól elvoltak egymás mellett, persze Lujzi le sem vette a szemét a kicsiről. Néha odament hozzá, már nem fújt, csak emelte a mancsát, akkor kértem, hogy ne csinálja, rám nézett, és letette. Egy idő után már szépen elfeküdt a padlón, láthatóan nyugodt volt, kinyújtózott. Elég sokat együtt voltak így, majd mindketten elhúzódtak a megszokott helyükre és estig aludtak :) A vacsorát egymás mellett kapták meg, és nem volt semmi morgás, fújás, néha oda nézett a kicsire és ennyi. Este már járt-kelt a lakásban ahogy eddig, nem követte a kicsit folyton, ő meg mikor nem látta Lujzit nyávogott, kereste. Persze külön aludtak, a pici a fürdőben, Lujzi meg a szobában.
yvettsz 2015.09.28 08:57:37
@Macska_fogó: Lujzim ennél rafkósabb, egyesével válogatja a szemeket, és csak azt eszi meg ami kedvére való :) Egyébként a steril cicáknak való tápot szereti jobban, meg van érte bolondulva, képes a zacskót kirágni annyira szereti, a juniorral ilyet sosem csinált, azt nyugodtan ott lehetett hagyni a polcon.
Hál'istennek teljes az egyetértés, bár szombaton volt egy sértődős nap, ugyanis péntek éjszaka aludtak először egy szobában, Lujzi le sem jött a szekrény tetejéről, másnap messzire került, szóba sem állt velem, egész nap elhúzódva aludt.
Küldtem az emailedre képeket :)