Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mittom

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem Ted Bundyról vagy Csikatilo elvtársról lesz szó a posztban, hanem azokról a színészekről, akiket többek között a Screenjunkies nevű oldal csak TV Cancerként (sorozatpestis, copyright by Sorozatjunkie) emleget, mert amihez hozzányúlnak, az az esetek kilencven százalékában gyors…..
mittom 2010.04.05 12:58:44
Korosabb gémerek még emlékezhetnek a Logical című, 1991-es programra. A játék inkább logisztikai, játék volt, mint logikai: a pályákon az óramutató járásának megegyező irányba forgó tárcsák voltak összekötve, ezekbe érkeztek különböző színű golyók. Minden tárcsában…..
Melegítsük be az agyunkat ezen a csúnya, őszi hétfőn a Prism: Light the Wayjel. A program az egyik legprofibb logikai játék az utóbbi időben, pedig sok újdonságot nem mutat: fénycsóvákat kell terelgetni benne, illetve prizmákkal megfelelő színűvé alakítva célba juttatni a…..
A Dwarf Complete nevű japán csodát is többen beküldtétek már, ami nem meglepő, mert a cucc remek kis kalandjáték príma logikai fejtörőkkel. Negyven tárgyat kell összeszedni egy labirintusban, illetve a tárgyakhoz vezető többi tárgyat (kulcsok, akadályokat szétbontó csákány,…..
Emlékszik még valaki a Sam & Maxben a Wak-a-rat nevű minijátékra? Egy vidámparki ügyességi játék feldolgozása volt, amiben lyukakból előugró patkányokat kellett lecsapni egy böhöm kalapáccsal. Valami hasonló a Tontie, ami nem mai darab (be is küldtétek már néhányan, de…..