Regisztráció Blogot indítok
Adatok
progos

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
A blog elköltözött a tumblr-re. Minden tisztelet a blog.hu-é, de elcsábultam...
Kiegészítés az előző bejegyzéshez A hibaüzenet nem arra való, hogy megmondjuk, milyen hiba történt. A felhasználó azzal többnyire nem sokra megy. Akkor jó a hibaüzenet, ha a probléma leírása mellett segít abban, hogy mit kell tenni a hiba megszüntetéséhez. Az előző kódból…..
Bad Practices Megmondani, mi a hiba 2009.10.20 09:05:00
Az alábbi kódrészlet egy CSV-feltöltő funkció kódja. A probléma a vastaggal szedett résszel van. try { if (!this.uploadFileName.endsWith(".csv")) { addActionError("A dokumentum formátuma nem megfelelő"); return ERROR; }…..
Tajti Ákos kitűnő bejegyzése tovább..
Bad Practices Halasztott hiba 2009.07.30 15:38:00
Ma levelet küldünk. A címzett elengedhetetlen. A többi most nem érdekes. // ... private String feladoCim; private String feladoNev; private String kodolas; // ... public void kuld(final Collection<Felhasznalo> cimzettek) throws UnsupportedEncodingException, MessagingException { final…..
Bad Practices Hello World 2009.07.30 13:55:00
Egy árverő rendszer utolsó simításait végzem. A rendszert jól megterveztük, összeszokott, lojális, szorgalmas a csapat, mégis két napja fúrok-faragok-szögelek-átalakítok. Olyan hibákat javítgatok, amiknek az elkerüléséhez nem kéne projektenként tervezni, csak általános…..
Többen is beküldték a CBA legfrissebb reklámújságját, azzal, hogy "ez most a népszavazási kampány része, vagy csak egy félreérthető reklámújság?" Nyilván nem a véletlen műve, hogy egy héttel a sajnálatos és értelmetlen pénzkidobás/az ellenzéki forradalom…..