Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Bela Mayer

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi idők szomorú belföldi slágertémája a kilakoltatások ügye. A Lemilblog - a lehetőségekhez képest - igyekszik távoltartani magát az általános belpolitikai fejlemények kommentálásától, s azon vagyunk, hogy csak a rendvédelemmel, katonai témákkal, biztonságpolitikával és hasonlókkal fárasszuk…..
Attila Bela Mayer 2018.10.01 11:11:21
@Attila Bela Mayer: @tiboru: Az SS is hivatástudatból cselekedett. Ott is voltak jó emberek is. Erre nem lehet fogni. Ilyen alapon mindent meg lehet magyarázni. De az èletben vannak jó ès rossz dolgok. A kilakoltatás egy rossz dolog amihez erőszak kell, ugyanúgy mint egy tüntetès feloszlatásához is. A rendőrnek, ha az intèzkedèssel nem is èrt egyet meg kell ezt csinálnia. Ès ha kell akkor parancsra a saját anyját is le kell fújnia gázspray vel. Itt nincs mellébeszèlès. Ez egy rossz dolog. Ez nem hivatástudat. Ha mindenki egyszerre lenne "beteg" egy ilyen intèzkedèsnèl, akkor erősen meggondolnák hogy karhatalmat vezènyeljenek ki....
Mélyen lement kutyába Tiffán Zsolt a Fidesz Baranya megyei elnöke, miniszteri biztosa és országgyűlési képviselője. Orbán kedvenc borásza azon akadt ki, hogy ellátogattam Beremendre és leírtam a tapasztalataimat. A Facebook oldalán úgy fogalmazott, hogy szerinte ez hazaárulás,…..