Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eztEgyed

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011-ben újra megint 50%-os SZIGET!!!A korábbi években nálunk mindenki féláron kapta meg a Szigetjegyét! Csatlakozz!!!A csapat adatlapja, ahol rögtön tudsz csatlakozni is:http://sziget.meex.hu/csapat/diak50vagy,Csapatnév: diak50Csapatkód: DIAK50Gyere velünk idén…..
Nem tudok elmenni amellett a hír mellett, hogy Csehországban milyen jól bevált a több-biztosítós rendszer (és persze az is eszembe jut kapásból, hogy a cseh orvosok kifejezetten üdvözölték a vizitdíj bevezetését, és a jónép se lázongott ellene). Ilyenkor az ember csak a fejét…..
                          Lehet-e állandó mágnesek segítségével olyan motort szerkeszteni, amely nem igényel sem üzemanyagot, sem áramot? - ha nem is ingyenes, de nagyon olcsó működtetésű (a mágneseket – és…..
 A tegnap kirobbant, titkosszolgálati és nemzetbiztonsági elemekben gazdag ügyről ma újabb részleteket tudhattunk meg.  Szilvásy György invitálására ülésezett a nemzetbiztonsági kabinet, Dávid Ibolya pedig sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a trónjára törő…..
killtheradical Öregisten 2008.08.28 06:02:00
Figyelmeztetés! Csak erős idegzetűeknek! A KNDP-t fogom dicsérni! És nem úgy ironikusan - cinikusan, hanem tényleg! Láttam egy cikk címet, hogy "Új nyugdíjrendszert javasol a KDNP". Gondoltam miért is ne, rám fér pár perc vidámság. Aztán olvasom, olvasom, és nem röhögcsélek,…..
killtheradical Reklámérték 2008.08.22 06:17:00
Before írta volt, hogy a magyar élsportnak befellegzett, nem kis részben köszönhetően a magyar sportpolitikának, mely tele van olyan multitalentumokkal, hogy a legtöbb ország sírva könyörög mindenféle diplomáciai csatornákon, hogy adjuk őket kölcsön, de mi nem adjuk. Phelps…..
 Folytatódik a Veres vs. Hír TV deathmatch: a legújabb fordulóban a televízió szerint Tóth Viktor, a pénzügyminiszter (sőt, pillanatnyilag a kormány feje) kabinetfőnöke próbálta meg 20 gramm kokainnal lebuktatni a kereskedelmi csatorna két riporterét. Ebben dr. Helmeczy…..
   Szívesen feldobtam volna hangulatomat egy kis kokainnal, mert unalmasan telt a mai nap: egyetlen új hangfelvétel sem került elő a HírTv kontra Helmeczy-féle ügyben, s ahogy az várható volt, a szimpla bűnügyi eset átkerült a politikai hit szférájába. A Fidesz minden…..
vendégszerzőnk írásaHónapokkal a II. világháború kitörése után a nyugati világban – elsősorban az Egyesült Államokban – emberjogi szempontból soha addig nem tapasztalt, progresszív folyamatok indultak meg. Tanulva a hitleri Németországgal előzetesen folytatott…..