Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El Ninho

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
El Ninho 2015.09.23 20:21:37
@szemésfül: "Mit szeretnék? Nyitott, jóindulatú, európai kultúrájú hozzáállást a szörnyűségektől és tarthatatlan állapotokból menekülő családokkal." Ebben egyetértünk, én is ezt szeretném. Majd mondd el nekik, hogy ők is tudják és ne forgassák fel az életünket és ne kényszerítsék menekülésre a családainkat.
El Ninho 2015.09.23 20:57:36
@Bela Vízy: Bocs később láttam meg, már én is észrevettem hogy nem válaszoltam: Nincs igazuk mindenben, sőt sok hibájuk van, de , ha észrevetted nem a Fideszt védem, hanem egyetlen egy intézkedésüket, a hátárzárat. Nem a szomszédaidtól félek és a priori nem muzulmánoktól, hanem a mennyiségtől, meg a köztük lévő jelentős számú szélsőségestől. Ha feltételezzük, hogy mindenki okos, jóindulatú, jól képzett és a vallását magában éli meg akkor is nagy problémát jelent ez a mennyiség. Több százmillió emberből, ha csak a fele idejönne, mert nem jók az életfeltételei és itt szeretne boldogulni, nem bántana senkit, akkor is nagy problémát jelentene hisz férünk el, mert nincs ennyi hely. Ez tiszta matematika. És egyáltalán nem néznek ki békéseknek, de ne legyem igazam.