Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagy.eszter

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Segélyhívót helyeztek el a Fehérvári úti piac sarkán az aluljáró mellett. Gombnyomással elérhetők a mentők, a rendőrség és a katasztrófavédelem. Az élénk narancsszínű oszlopon a tájékoztató felhívja a figyelmet a felelőtlen használatból adódó következményekre is. ..
Eleven-Újbuda Fuss önmagadért! 2015.11.24 19:20:33
A Városrészek Közötti Futást idén november 14-én délelőtt rendezték meg a Bikás Parkban. A 11. kerületi iskolák kaptak meghívást a programra, öt különböző korcsoportban indulhattak a versenyezni vágyók. Az esemény az óvodás korosztály 200 méteres futásával kezdődött.…..
Október 30-án tüntetést tartanak a magyar méhészek a 11. kerületi Újbuda központnál, amivel céljuk, hogy felhívják a figyelmet az itthon árusított, nagyrészt Kínából, valamint az EU-ból érkező kétséges eredetű mézekre.  Miután a külföldről beszállított mézek…..
Az érdeklődők idén október 9-11. között látogathattak el az Eleven Design Hétvége keretein belül szervezett ingyenes, kulturális programsorozatra. Különféle események voltak a Gárdonyi téren és a Bartók Béla úton lévő galériákban, vendéglátóhelyeken, könyvesboltokban…..
Előreláthatólag csak októberben fogják átadni a Gárdonyi tér és a Bartók Béla út közötti szakaszt. A már több mint két hónapja tartó távhővezeték felújítás látszólag még mindig nem fejeződött be. Az augusztusban kezdődő munkálatok miatt lezárták a teljes szakaszt,…..
Előreláthatólag csak októberben fogják átadni a Gárdonyi tér és a Bartók Béla út közötti szakaszt. A már több mint két hónapja tartó távhővezeték felújítás látszólag még mindig nem fejeződött be. Az augusztusban kezdődő munkálatok miatt lezárták a teljes…..
Pár nappal a 4-es metró a járműfelügyelet nélküli próbaüzeme után hétfő este 18:10-kor, az Újbuda-központ és a Bikás-park közötti szakaszon műszaki okok miatt leállt, adott jelentést az Index. A BKV dolgozói és az utasok egyaránt igyekeztek a dolgot hidegvérrel kezelni, így…..