Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alföldi Zoltán

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Hogyha eljönnek az ördögök, lesz jaj, lesz jaj!” Fanyalgunk. Álságosan fanyalgunk. A legkellemetlenebb tévéműsorokkal az a baj, hogy az olyan magasan képzett és árnyaltan gondolkodó társaságokban, mint amilyen mondjuk az enyém, senki sem nézi, csak látja őket. Az…..
„Tükörbe néz és a képét lesi, ahogy átalakulnak a vonásai, Mikor a hajnali metrón tökegyedül, Önmagával szemben ül és érzi, a vesztét valaki figyeli a túloldalról beszélnek neki. De nem hall semmit ő már csak ilyen, Csak a dob meg a basszus zakatol a…..
Utoljára futok neki idén, a következő két alkalom a tiétek. Vagyis eddig szabadon garázdálkodtam a tévékínálatból, most garázdálkodjatok ti. Írjátok meg, itt alul, hozzászolásként, hogy a véleményetek szerint mi volt 2010. öt legjobb és öt legrosszabb műsora a hazai…..
Ikrek, testvérek, anya és lánya jelentkezését várjuk! Ha nem tetszik, amit a tükörben látsz, írj, a Viasat3 csapata készen áll, hogyha készen állsz, hogy megváltoztasson. Mindez egy újabb átalakító show promója a sokadik kereskedelmi csatornán. Ami nem is annyira sokadik, a…..
Ajtó be, kulcs a zárban, egy kattanás, még egy kattanás, rá a lánc, nehogy meglepjenek. Cipő le, nehogy nyomot hagyjunk, szinte lábujjhegyen végig a szűk előszobán, nehogy az alattunk vagy felettünk lakók ránk hozzák a yardot. Nagyszoba, vagy legalábbis annak hívjuk, szekrény -…..
Nagy levegő, merülés. Beterjesztették a hét elején és várhatóan még az év vége előtt elfogadják az új médiatörvényt. Megválasztották a Magyar Televízió, a Magyar Távirati Iroda, a Magyar Rádió és a Duna Televízió új vezetőit. Korábban már felállt a…..
- Maurice, a balett táncosnak 24-es a cukra! - Kérlek Bruno, azért küzdök kétségbeesetten, mert szeretlek. - Nem megyek haza csak azért, mert megszánlak. - Nem szeretném velős pirítósként végezni. - Íme egy gyomor, ami nagyon szenved. - Elvileg nem lakik itt senki, mégis…..
Kultúrpart Nyelvében ég a nemzet 2010.11.13 08:00:00
„Ház eladó, érdeklődni hejben” – kiragasztott papír egy érdi ház kerítésén. „Dáv men plász ker mikromojszcsörrel" – tévéreklám szövege. Először is tisztázzuk az előző heti feladványunkat. Click the camera amellett, hogy csuda jó fej lány,…..
Nem és nem. Nem engedek a kísértésnek és nem tekintem át ideológiai szempontból az MTV őszi műsorkínálatát. Nem tettem az előző rendszerben, mert akkor még nem ettem a médiakritikusok könnyű és felelősség nélküli kenyerét, így nem teszem most sem. Az árokásás nem nekem…..
Kultúrpart Sport max a’la carte 2010.10.30 09:00:00
Veszélyben vagyunk. Recsegnek a demokratikus színpad eresztékei, a jogállamiság kulisszái, a taláros testület alaptörvényt védő bástyái. A helyzet kritikus, ezen már Emil bácsi szavai sem segíthetnének, de erről majd később. Most inkább arról, hogy az MTV túró rudi…..
1. Nincs tévém. Évek óta nem nézem. Nincs is mit néznem, mert nincs tévém. Helyette kirándulunk, olvasunk, társasjátékozunk. A családdal, a barátokkal rengeteget vagyunk együtt, beszélgetünk, nevetünk. 2. Nincs tévém. Három éve kidobtam. Minek? A híreket a neten nézem meg,…..
Akkor essünk neki kéjes gyönyörrel a közszolgálati Magyar Televíziónak. Persze bárki mondhatja, hogy az első, múlt heti médiakritika csak a bemelegítés volt, ráhangolódtunk a gyógyíthatatlan beteg, végső stádiumában vergődő köztévé kíméletlen darabokra szedésének. De…..
1. Nincs tévém. Évek óta nem nézem. Nincs is mit néznem, mert nincs tévém. Helyette kirándulunk, olvasunk, társasjátékozunk. A családdal, a barátokkal rengeteget vagyunk együtt, beszélgetünk, nevetünk. 2. Nincs tévém. Három éve kidobtam. Minek? A híreket a neten nézem meg,…..