Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gus01

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pecalistások és Szálka-szerzők, mikor Seregélyesen találkoznak, rögtön versenyezni kezdenek, szigorú versenyen,   komoly szereléssel.   Szakmaiságuk félelmetesen hard core, kíméletlenek a cájghoz, valamint az ellenfelekhez. Akadt, aki kevés halat fogott, viszont…..
Tövig rágtuk idegességünkben a twiszteres dobozunkat egész délután, míg arra várunk, hogy kiderüljön, végül is mekkora volt Fary haverunk wobblerrel a Pó folyón fogott gigaharcsája. (Az előző posztunk erről szól, aki nem olvasta a fogás körülményeit, az itt megteheti.) A…..
Bőven 100 kiló feletti harcsát fogott csütörtök este 8 óra tájban az észak-olasz Pó folyón erdélyi magyar haverunk, Farkas Levente. A rettenetes dagadék - nem Levente, hanem a zsákmánya - pontos tömegét ma délután fogjuk megtudni, akkor viszik el ugyanis lemérni egy hiteles…..
Nagy értékű hallal próbáltak "megpucolni" azok az orvhalászok, akiket a Tiszai Vízirendészet rendőrei csíptek nyakon február 29-én a Törökszentmiklós-Óballa település külterületén található és a Hortobágyi Nemzeti Parkhoz tartozó Tengerszem-kubikon. A…..
Legfrissebb sorozatunkban egymás után rántjuk le a nyálkás leplet olyan hírességekről, akikről talán sokan nem is sejtették, hogy erekciójuk támad a "szelepgumi-ütköző" szó hallatán. Első vendégünk a sajtóban MSZP-közelinek lefestett Leisztinger Tamás, a…..
Tigris barátom hirtelen magányra vágyott, ezért hipp-hopp elrepült Szíriába, ahol pár nap Damaszkusz után elbumlizott Palmyrába, a sivatagi romvárosba. Itt jött az ötlet, hogy elmenjen horgászni egyet a felduzzasztott Eufráteszre. Közben folyamatosan SMS-ezett nekem, ezekből az…..