Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viktorlantos

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző postban már előjött, de részemről ez a téma megér egy önálló bejegyzést is.Nézzünk csak meg egy átlag androidos alkalmazást. Első ránézésre el lehet dönteni, hogy az adott appot teljes egészében egy fejlesztő, vagy esetleg egy team dobta-e össze. Miből…..
viktorlantos 2010.05.05 14:35:11
@Nakhchivan: google a barátod. Iphone GUI template. Szerintem percek kérdése hogy kismillió okos dolgot találsz. De mielőtt bármilyen iphone alkalmazásra ráugrik valaki, az első, hogy elolvas ilyeneket: www.smashingmagazine.com/2009/08/11/how-to-create-your-first-iphone-application/ itt photoshop templatek vannak linkelve. Ez is kb az első 1-2 link között volt: speckyboy.com/2010/04/30/iphone-and-ipad-development-gui-kits-stencils-and-icons/
Mind1 hogy web, iphone, desktop cucc. Mindenhez van anyag. Max egy kicsit többet kell vele dolgozni a platform sajátosságai miatt. De akkor is ezerszer jobb mintha valami béna formázatlan cucc készülne.
viktorlantos 2010.05.05 15:17:10
@Nakhchivan: Ha ilyen sarkosan nézed, akkor azt mondanám ne a fejlesztő döntse el mi a szép. Elég ha a szabványokhoz alkalmazkodik. Ebben segít a szabvány gyűjtemény.
Már a múltkori online közvetítésük kapcsán is illett volna felkapni a vizet, de végül mi is adtunk a DigiTV-nek még egy esélyt. Hisz a csatorna hitvallása szerint:"Amit a DigiTV ajánl: - a létezõ legújabb digitális technológiát, - kedvezményes díjcsomagokat, -…..
viktorlantos 2009.09.17 15:06:04
@carstep
Sanyi élő műsorba hova akarnál beletekerni? :)

lehet amit te néztél szolgáltatás épp nem a leg acélosabban volt összerakva. Ha kicsit körbenézel a világban az utóbbi időben a legtöbb élő eseményt Silverlight/Smooth streaming alapokon adják. Legutóbb az amerikai focit , de tenisz stb bármit mondhatok ami HD-ben megy. Csak az a rendszer amit ezek alá az események alá tesznek rendesen át van gondolva...

on10.net/blogs/sarahintampa/Sunday-Night-Silverlight-Football/

Nem minden rosz ami MS :) haladni kell a korral. Erre a technologiára nemigen latok versenyképes választ az Adobe-tól. nem véletlen hogy minden profi streaming szolgáltató és CDN sorba kínálják a szolgáltatásukat erre a platformra.

bocsi az off-ért.

jó lett volna a tegnapi focit folyamatosan élőben nézni. sajnos szaggatott rendesen. gondolom nulla előkészület és alultervezett dedikált sávszél volt.
Az Apple eljuttatott egy közleményt a francia hírügynökségnek, amiben kifejtette, hogy az országban egyre szaporodó robbanós iPhone-ok nem gyártási hiba miatt lettek öngyilkosok. A cupertinóiak szerint valamennyi esetben külső behatás miatt törtek szét a kijelzők.Mint írták,…..
viktorlantos 2009.08.30 11:56:11
Mondjuk el tudom képzelni, hogy kicsit megremegne a lábuk ha az összes mobilt visszahívással akkucserére köteleznék....

Pedig a téma ott van a levegőben. Nem normális hogy ennyire felforrósodik a cucc. Az pedig hogy ne telefonálj és használd melegben vicc.... vagy épp párás környezetben.

Megvettem a telóra az IGo-t, de csak úgy merem használni az autóban ha a légkondi közvetlen hűti a készüléket közben.... tudom én vagyok a hülye...

Szal végre a nagypofájú, arrogáns apple-től valaki kiállhatna és két prezentációs "Boom twice as fast..." kijelentés között elmondhatná, hogy jót akartunk, de a technika még vagy nem tart ott, hogy ezt normális keretek között lehessen használni, vagy nekünk nem fért bele a 200%-os haszonkulcsba egy jobb aksi....

Eddig bármilyen smartphone-om volt hasonló jelenségek sosem voltak.

Az apple-nek a gépei is szarok meghibásodásban nem véletlen az 1 év gari. Csak át kell nézni Plastik Józsi múltkori postjába mennyien postoltak meghibásodott mac-ről.... nem baj vegyünk kiterjesztett garit mert micsoda lehetőség.

Minden gép elromlik, csak ott nem pofátlanul vagyonokért cserélnek alkatrészeket.

Imádom a céget a formatervezett cuccaikért és van pár okos termékük, de van idő amikor elmondhatná végre hogy bazz visszahívás van még ha százmilliókba is kerül dollárban.... mint anno a Sony esetében.

A brandet jól felépítették, csak mostanság belülről rohad az alma....
Az egész úgy kezdődött, hogy Józsi írt nekem meg Matyinak egy hosszú levelet, aminek a lényege, hogy ha egyszer a tengerentúlon megtörtént az áttörés, kitört a geek szcénából a Twitter, akkor történjen már meg idehaza is. És akkor már miért ne lehetne egy verseny ebből.…..
Köztudott, hogy az Apple telefonja csak nagyon speciális esetben engedélyezi a feladatok párhuzamos futását: bejövő hívás, figyelmeztetések, zenelejátszás és az egyszerűsített médiavezérlők azok, amik kihasználhatják a multitask előnyeit.Noha a telefonban viszonylag nagy…..
A csodás Olimpia étterem beindította Budapest nyálelválasztását, talán ennek köszönhető, hogy a Váci utcában megnyílt Bábel étterem provanszál lantolásra késztette a pesti kajabloggereket, köztük a Pápanőt, Chili és Vaníliát. (Nem linkelek többet, mert az ő posztja úgyis…..
Webisztán Indanet... azmiaz? 2008.09.30 14:26:00
Nagyon-nagyon hosszú tervezési és tesztelési folyamaton vagyunk túl. (Nem, nem vagyunk túl rajta. Mégcsak most jön a neheze. De ez a mi bajunk.) Az Inda közösségépítő szájtjának legelső verziója ma élesedett ki. Egyelőre tényleg erős bétában. (Lehalások, malfunctionök…..
  Mi nem látható az alábbi képen? A képen az nem látható, hogy a Pozsony előtt, a szlovák autópályán lefotózott magyar kamionmentő rendszámát az élelmes sofőr zsanérral rögzítette a lökhárítóhoz. Olyan 70-80 körül a menetszél szépen felhajtja a táblát, és se…..
MedIQ Egy webkamera előnyei 2008.08.14 10:46:15
Vegyünk egy egyszerű példát. Egy vidéki kórházban vagyunk, ahova agyvérzéssel hoznak be egy beteget. Gyorsan kell dönteni, kapjon-e trombolitikus terápiát (rögoldást). Az Egészségügyi Minisztérium ajánlása szerint:A trombolízis a tünetek kezdetétől számított 3h-n belül…..
viktorlantos 2008.08.14 14:04:45
a szolgaltatas mar nelunk is elerheto lenne. van egy magyar hatter rendszer rendszer ami lehetove teszi: www.myshowroom.tv. termeszetesen egy ilyen temaban sokfele titkositas kellene hogy sem az adatok sem a beteg allapota ne keruljon nyilvanossagra. el tudnek kepzelni egy ilyen zart rendszert nalunk is.
Justin köpönyegét vette magára az Index Sziget-stábja (egészen pontosan Mikes), és akárcsak a kaliforniai srác, ő is testre szerelt kamerával közvetít élőben. Vágatlan, nyers eseménynapló a Hajógyári-szigetről... Live Video streaming by Ustream ..
A Ustream.tv amerikai-magyar közösségi szájt kisebb ráncfelvarráson esett át. Ha minden igaz, ma délután élesedik az új verzió. Elsőre persze az új dizájn a legszembetűnőbb változás: Fontos változás, hogy az overlayek közé bekerült a YouTube-támogatás is. Vagyis az élő…..
Nem volt elég, hogy verőfényben, ellenszélben kellett végigbringáznom a rakparton, a regisztrációnál ráadásul egyből közölték velem, hogy "biztonsági okokból" nem vihetem be a laptopot. Kérdeztem, hogy milyen biztonsági kockázatot jelent a laptopom, mikor még repülőn…..
viktorlantos 2008.05.20 11:10:22
cadmagician: linux ala keszul egy Moonlight project: www.mono-project.com/Moonlight igy oldjak meg a linux portolast.

ha bovebben erdekel a silveright akkor javaslom a www.silverlight.net oldalt

udv,
Viktor / www.myshowroom.tv
Gondolom senki nem felejtette el, hogy szerdán újra Meetup. Ami nagyon fontos: az ismert okoknál fogva változott a helyszín. Senki ne a KÉK-re menjen 7-re, hanem az Aranytízbe. Aki jönne, ne felejtsen el rsvp-zni. A menü a következő lesz: Scheidler Balázs: syslog-ng A különböző…..
"Tudom, hogy visszavonultam, de bazmeg, ezt nem hagyhattam szó nélkül ... stb" - Angeldayjel cseteltem az imént, (mert ha nem tudná valaki, ma lement az első Justin.tv-be oltott Diggnation adás a Plastikon.) És szerinte kábé így kéne felvezetnem, hogy végülis azért erről…..