Regisztráció Blogot indítok
Adatok
police&thieves

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy Hernádi Juditnak van egy lánya, csak valahol a tudatunk leghátsó zugában volt jelen. Az pedig, hogy ő az összes magyar celebgyerek közül messze a legvagányabb, eddig eszünkbe sem jutott. Pedig így van, aki húszéves lányként extrémmetál-együttesben énekel, és szinte…..
Subba Random kínzó kérdés 2006.11.24 16:39:00
Na mit gondoltok, melyik ma is népszerű táncdalénekesünk turnézott Kanadában kedves feleségével a hetvenes években az ottani magyaroknál, hogy aztán előadás után fehér öltönyében négykézlábra ereszkedve szedje össze a színpadra feldobált aprópénzt? Igen ő, aki a…..
Csáp Géza Glóriás lazac 2006.11.23 10:44:00
A leghülyébb hiba, amibe beleeshet a kritikus, hogy fellelkesülvén az épp olvasott prózai mű nyelvezetén, gondolkodásmódján, méltató szavait maga is a méltatandó mű stílusában, szellemében írja: elsodortatva általa, szinte érzi, amint őt is repíti a tökéletesen…..
police&thieves 2006.11.25 21:00:50
Ez itt vagy a leghülyébb magyar nő, vagy az ország legnagyobb színésze. Erzsi, az ideges lány másodszor a Balázs showban (aki az elsőről lemaradt, most pótolhat, ebben a klipben abból a szereplésből is vannak részletek), ezúttal még nagyobb dühvel a szívében. Őszintén…..
police&thieves 2006.11.25 20:45:04
Erzsi legalább nem jön ide rinyálni...:) tomcat blogjából: "Most nézem csak, mennyien elküldtétek egy bizonyos Balázs Show linkjét, amelyben egy igen-igen egyszerű szőke csaj, bizonyos Erzsike kiveri a balhét a csorba fogú volt pasija, Leó jelenlétében. Az a helyzet, hogy ezt a Leót van szerencsém személyesen ismerni. A nőt nem, de hallottam róla. Leó ugyanis nem is olyan régen még Robinnál lakott, mert de facto hajléktalan a lelkem, és a családból csak a húga keres némi pénzt, mint prostituált. Robin meg ilyen emberbarát, beengedte magához, lévén valami módon haverok voltak. Leó barátunk akkor lett kibaszva a lakásból, amikor sorozatosan kuplerájt csinált, nem volt hajlandó takarítani, végül pedig Erzsikével összebaszott Robin ágyán. Robin ezen úgy bepöccent, hogy nem csak a lépcsőn rúgta le Erzsikéstül, de mivel visszaugatott, még jól nyakon is lőtte gázpisztollyal. Erzsike akkor még Robint tekintette ellenségnek, de úgy látszik, ez azóta megváltozott. Mondanom sem kell, a valóságban sem Leó, sem Erzsike nem nyújtanak olyan konszolidált látványt, mint a képernyőn. Leó különös ismertetőjele például egy rézdróttal összekötözött szemüvegkeret.

A durva egyébként az, hogy Erzsike egyetemre jár, mégpedig az ELTE-re, ahol szociális munkásnak tanul. "

:D

Veled vagyunk, Erzsi! Részemről három hadosztály lejárt szavatosságú kannás erjedt málnaszörpöt tudok felajánlani a harchoz, a hatás garantált!