Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrasiisi

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
filmdzsungel Mese habbal 2008.04.05 21:05:00
Ebben a rendhagyó postban most egy kedves osztálytársunk, Székely Dávid Attila videóját tesszük közre, természetesen az ő beleegyezésével. Nem volt sok ideje rá, hogy alkosson egy rövidke animációs filmet, mely a későbbi pályafutását hivatott alátámasztani, hiszen sikeresen…..
Nem volt rossz. Sőt egészen tetszett. Egy újabb, 2007-es akciófilm, mely a terrorista akciókkal kapcsolatos, és drámaian érzékelteti azok morális hatását.Nem előre betervezett film volt, nem láttam előtte plakátokat, sem előzetest, a címe alapján pedig valami középkori lovagi…..
filmdzsungel 300 2008.03.23 17:57:00
Mikor itthon megjelentek a plakátok még nem keltette fel az érdeklődésem. Viszont miután az egyik előzetesben megláttam a "nyilaik eltakarják a napot" jelenetet, na az teljesen letaglózott. Meg is néztem moziban, és megkaptam amire számítottam.Természetesen a vért nem…..
Neil Gaiman megint hatalamasat alkotott. Bár nem akkorát, mint a Csillagpor, de megközelíti azt. Neil Gaiman mielőtt meglakotta volna a Csillagport, a Tükörálarccal örvendeztette meg a közönséget. A film egyedi látványvilágot ígér, de amit kapunk az nem hasonlítható semmihez.…..