Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Domján Tibor

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Isten nem ver bottal és nem is lépett le a színről, mint a Dominium című filmsorozatban, amit éppen tegnap este, valamivel nyolc óra után kezdtünk el nézni a párommal. Előtte még fel akartam hívni Molnár F. Árpádot, hogy szóban is felköszöntsem, mert éppen november 13-án van a…..
Október 6-án - a Kárpát medencében legalábbis - azon vértanúkra emlékezünk, akiket az 1848-49-es szabadságharc megtorlásának mintegy fő attrakciójaként végeztek ki Aradon, és akik valójában nem is 13-an voltak. A szabadságharc leverettetésének mártírjai - nem számolva a…..
Esterházy Péter súlyos betegségben szenved, hasnyálmirigy rákja van, amit az asztrológia szerint, főleg a szeretetlenség, és az önmaga elfogadásának hiánya, esetenként egyenesen gyűlölete okoz, amit ráadásul igen gyakran vetít ki másokra az illető. Pedig, a nemzeti…..
Felettébb érdekes anomália a politikai, gazdasági és közéletben az a fordulat, ami főként manapság, de azért már hosszú hosszú évek óta tisztán érzékelhető, miszerint az úgynevezett baloldaliak és liberálisok, egyre erősebben utasítják el pl. Oroszországot, és egyre…..
Egyetlen ábrán, hogy miért kell azonnal beengedni Magyarországra minden menekültet, aztán könyörögni, hogy maradjanak is itt - írja döbbenetes főcímében, a roppant népszerű, ám mostanában főleg inkább kamuhírportál, a 444.hu. A szerzői szempontból komoly elmekórtani…..
Régóta tapasztalható - számomra főként a VIII. kerületi Népszínház utca környékén - hogy kisportolt, és különösen jól szituált fekete fickók ácsorognak, lődörögnek az utcákon, vagy éppen utazgatnak a tömegközlekedési eszközökön.   A kép csak illusztráció,…..
Ahogy a Török világossá tette a Blöff című filmben: minden akciót reakció követ! Nos, ez az új blog is egy reakció, mégpedig azon akciókra, amit hétköznapoknak nevezünk, megspékelve a hétvégékkel és az ünnepekkel is persze. Néhány esztendővel azután, hogy a…..