Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rába-Stock

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Malév-témához a magunk részéről annyit tudunk hozzátenni, hogy felidézzük Presser Gábor 1988-as témáját. A videóért elnézést, valami buzigyuri a Japán-őrületét élte ki a dalon. (Persze Presser bácsi nem csak a Malév reklámhangját komponálta meg, hiszen 1982-es…..
Vastagbőr Lehetőségek világa 2011.01.04 10:05:00
Fél éven át mi vagyunk az EU soros elnöke, erre az alkalomra készült egy vadonatúj országimázs-film."Az új film a településmarketinggel foglalkozó Aera Property & Destination kommunikációs ügynökség és a Magyar Filmszemle díjas, több külföldi fesztiválon is…..
Slovensko, do toho! A 801-es járat 2010.12.01 00:05:00
Négy új megállóval bővült a Rajkán a szlovák 801-es járat december elsejétől. Eddig a pozsonyi városi busz csak a rajkai buszpályaudvarig vitte el utasait, szerdától viszont már a település belsejében kialakított újabb állomáshelyeken is megáll. A településre, ahol már…..
Rába-Stock 2010.12.01 10:30:58
@hattyú: ...hanem egy neogagyi ultragáz fostalicska.
Ha burzsuj vagy (vagy lennél) mit vennél ajándékba 11 éves, édesen mosolygó, cukorfalat kislányodnak? Egy koala macis Thomas Sabo charmot, amivel villoghat a francia iskolában? Esetleg egy aranyos pacit? Vagy egy zongorát? Harbhajan Bains, a little astoni gyógyszerész még ennél is…..
Rába-Stock 2010.10.12 17:17:17
@KopaszMercis: Hát, ahogy elnézem már ezek se "őshonosak"...

Egyébként nem lehet, hogy túl sok pornót nézel? :P
Idén is megvolt az éves áprilisi Weissenkirchen-túra, igaz, a sorozatos lemondások miatt végül úgy nézett ki, hogy a tavalyi tizenhárom helyett csak három motorral megyünk. Aztán lett belőle kettő. Meg egy autó. Sebaj, kell néha ilyen is, nyugis, kedves, háromnapos motorozás lett…..
Vállalom, hogy csípem az óvszer reklámok humorát és kreativitását, ezért jutott is belőlük jó néhány a blogra már. De ha megnézitek a következő 3 képet, ti is belátjátok majd, hogy ezeket sem lett volna szabad kihagynom. A képek írott üzenete egyszerű: Légyszi,…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
Rába-Stock 2010.04.22 18:50:49
Mandiner blog A Jobbik bája 2010.04.12 15:44:00
  A Jobbikban az az aranyos, hogy még nem profik. Azok szeretnének lenni és lehet, hogy profinak hiszik magukat, de ettől még bájosabbak. Ott van például Dúró Dóra. Kellemes stílust talált ki magának: rózsaszín ing, fekete szoknya, búgó hang, kilóg a füle a hajából…..
Rába-Stock 2010.04.12 18:54:44
@Közöd??: Hát ezt garantáltan nem fogod látni, de ne csüggedj: rengeteg ilyen jellegű pornó van a neten, pont az olyan aberrált gyökerek részére, mint amilyen te vagy.
B-oldal Ganxsta Zolee a Neo FM-en 2009.11.19 11:37:00
Megvolt az első reggeli adás a Sláger helyén, a 100.8-on sugárzó Neo FM-en és a Danubius 103.3-as frekvenciáját elnyert Class FM-en. Politikáról egyelőre szó sem volt, érezni lehetett, hogy más rádiót hallgat az ember. Én azért kapcsoltam be reggel mindkét adót, mert meg mertem…..
A címben idézett vicc (amikor a kisfiú a hentesnél nem emlékszik, hogy mit kellene vennie) jutott eszembe Kilfenora beküldéséről - itt a BKV-ről derül ki, hogy nem tudja, mi a neve:Jómúltkor a combinón olvasgattam az utazási feltételeket (hátha változott valami...) mikor az…..
Rába-Stock 2009.10.04 17:22:30
Hasonló témában ajánlom a DKV oldalánk angol nyelvű változatát:

www.dkv.hu/index.php?lng_id=2

A végeredmény "érdekesebb" lett, mintha google translate-tel fordították volna le...
Amiket megtudtam összefüggéstelen pontokba szedve:okulva a commentekből már itt leszögezem. az OK, hogy hú de jó meg minden de bárhova nem lehet tenni vannak helyek ahol egyszerűen a villamos pálya alkalmas kell legyen arra hogy a mentők stb. eltudjanak menni, de pl villányi úti, duna…..
A fűszeres spájz lányok után levezetésképp egy klip a szenvedély (szenvedés) gyümölcseitől és természetesen még több segg, koreográfia, minden. ..
Nehéz megszólalni a Főfagyi-dal után, de ha már az aljánál meg a nyalinál járunk, itt van valaki, aki biztos bekerülhet a Nyalikommandóba: a zavaró frizurák, a felkavaró hangú nő, az egész jelenség a klippel együtt olyan......fura. A dal 1994-es annak idején négy…..
Na ez valahol a nemzetközi mezőny legalja - legalább még négy számot tudnék mondani ettől az "együttestől", ott volt a Willy use a Billy, a Max don't have sex with your ex, vagy a Fred come to bed, és mindegyik rettenetesen rossz volt. Rajzfilmcsöcsök és rajzfilmsperma, ez az…..
90 4F Club – Balatoni láz 2009.07.13 00:33:00
Év: 1996 (hitetlenkedtünk, megnéztük, tényleg annyi…)   Ugye mindenki tudta, hogy eljön ez a pillanat is? A kor Magyarországának fénypontja. Nem számít, hogy a tenger csak egy nagy tó, a sportkocsi bérelt, az nem Szabina hangja, és Béres Zóónak lófeje van, bennünk…..
Rába-Stock 2009.07.31 22:05:50
Valószínűleg ez az egyik legszarabb. ..
Egyelőre ez a legalja. A szerencsésen egynyári Tik-Tak zenekar Fránya csengő című száma 3 percben összegez mindent, amitől a ’90-es évekbeli popzene rossz volt. Zoltán Erika menedzselte, akinek önmagában elévülhetetlen bűnei vannak, kiskorúakat dolgoztattak benne, a szám…..
Ha most én lennék az ORTT, akkor előre figyelmeztetnék mindenkit, hogy itt a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek. Erre különösen felhívnám a figyelmét a mélyen vallásos olvasóknak, mert a Björn Borg divetcég reklámfilmjében olyan dolgokat láthat, amiken ha…..