Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeunesse Luminesce

54 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha megőrizné bőre fiatalságát, akkor nem elég a külső ápolás, belülről is el kell látni a megfelelő tápanyagokkal.   A bőr a belső egészség tükörképe, tehát bármi kerül be szervezetünkbe, hatással van a bőrünk minőségére. Az egészséges, kiegyensúlyozott étrend javítja az élettani funkciókat, a…..
Lézeres bőrfelszín-megújítás helyett: Az arc, nyak és dekoltázs számára biztosít azonnali, látványos liftinghatást.  Az Artistry Intensive Skincare HALADÓ BŐRSZÉPÍTŐ SZÉRUM jelentősen javítja a bőr feszességét, kisimítja a ráncokat és finom vonalakat. Ez a modern…..
Az AM és PM ESSENTIALS™  Olyan egyedi étrend-kiegészítő, amely arra lett kifejlesztve, hogy segítsen Önnek elérni az optimális egészségi állapotot és lassítsa a korai öregedés tüneteit. A szervezet számára szükséges összes vitamin és tápanyag biztosítására…..
                                                                Létrehoztam minta rendeléshez PayPal fizetési módot. Itt csak 1 db Instantly Ageless minta rendelése lehetséges egyelőre. Aki többet szeretne rendelni, levélben jelezze. Egész doboz, illetve…..
Fiatalító, kort meghazudtoló technológia   A RESERVE gél a szükséges antioxidánsok, antociánok és nélkülözhetetlen zsírsavak olyan egyedülálló, növényi keveréke, amelynek helyreállító ereje kicsattanó egészséget eredményez, valamint segítséget jelent a korai…..
  LUMINESCE nappali hidratáló komplexum Hatékony, 30 faktoros ránctalanító hidratáló, amely segít csökkenteni a látható szemráncokat és bőregyenetlenségeket azáltal, hogy hozzájárul bőrének természetes rehidratáló képességéhez. Több, mint 200 kulcsfontosságú…..
A alapvető emelő maszk: az élénkítő antioxidánsok és az erőteljes őssejt technológia erejét egyesíti ebben a szépítő, hidratáló maszkban – még azután is, hogy máreltávolította az arcáról. Egyedülálló formulánk az Andok vad erdeinek mélyéről származó, egzotikus…..
Elismert orvosok szakértelmét és technológiáját ötvözve hoztuk létre a fejlett éjszakai sejtregeneráló krémet, amely alvás közben fejti ki hatását – amikor a sejtmegújulás a legaktívabb – azáltal, hogy javítja a bőr DNS-ének szerkezetét.Ez a hatékony gyógykozmetikai…..
A LUMINESCE szérumot Dr. Nathan Newman plasztikai sebész és bőrgyógyász fejlesztette ki.  Dr. Newman Beverly Hillsben Los Angelesben tevékenykedik, és ő az őssejt technológia egyik úttörője. Az általa kifejlesztett és szabadalmaztatott "őssejtes lifting" eljárásról vált…..
A LUMINESCE™ bőrfiatalító arctisztító egy olyan egyedülálló arctisztító, amely lehetővé teszi, hogy a bőr megőrizze természetes nedvességét, miközben finoman eltávolítja a szennyeződéseket a pórusok mélyéről. A gondosan válogatott összetevőkből, a világhírű…..
Fiatalodjon 2 perc alatt 10 évet vagy még többet az INSTANTLY AGELESS ránctalanító mikrokrémmel!   Rendelhető Instantly Ageless minta 1db 1200 ftMost kipróbálhatja! Rendeléshez Kattintson a gombra!                                                        …..
LUMINESCE™ essential body renewal A LUMINESCE™ luxustestápoló speciális receptúráját az optimális hatóanyagok gondos válogatásával és a világhírű dermatológus, Dr. Nathan Newman szaktudásával alakították ki. Célja, hogy fenntartsa a fiatalos kisugárzást. Ez a könnyű…..
  Az elérhető legújabb technológián alapuló LUMINESCE sejtfiatalító szérum   az első hatékony öregedés elleni termék, amely hozzájárul a szervezet bőrmegújító, -helyreállító és -fiatalító képességéhez.TERMÉSZETES ÖSSZETEVőKET TARTALMAZ, HIPOALLERGÉN ÉS…..
A Jeunesse Global azért jött létre, hogy Önnek is biztosítsa annak lehetőségét, hogy bőre ne öregedjen tovább.Ezt, a bőr megfelelő ápolása által, az új fejlesztésű termékeinek a használatával éri el. Maga a „Jeunesse” szó jelentése is jelképpel bír, hiszen a…..
Sok országban már az orvosok is olyan bevált módszerek alapján dolgoznak, hogy ne a gyógyítás, hanem a megelőzés legyen a fő cél, és a szerint éljenek az emberek. Valljuk be, országunkban erre vajmi kevés az esély, hogy akár házi orvosunktól, vagy szakorvostól betegség…..
A sorsdöntő kérdést előbb-utóbb mindenkinek fel kell tennie saját magának: szeretném megérni az öregkort és mindvégig fitt akarok maradni? A lehetőség adva van. A tudósok szerint mindenki élhetne akár száz évig is, mégpedig a legjobb egészségben. Csupán arról kell…..
Az idősebb korosztály a megmondhatója, hogy az öregedő izomzat már nem úgy működik, mint a fiatal, ez azonban nem az izmok hibája. A Nature magazinban publikált tanulmány azt állítja, hogy az idős vér az, ami miatt csökken a test regeneráló képessége.Thomas Rando doktor, a…..
Aubrey David Nicholas Jasper de Grey (London, 1963. április 20. –) gerontológus, Cambridge-ben él.jelenleg A Mitochondrial Free Radical Theory of Aging című munka szerzője. Most egy új szövet-javító, regeneráló stratégián dolgozik, ami megfiatalítaná az emberi testet és…..
Dan Buettner amerikai kutató azt mondja, hogy felfedezte a világ négy régióját, ahol az emberek a legegészségesebb életet élik, és azokat az életmódtényezőket, amik ezt okozzák. Az úgynevezett Kék Zónák: Szardínia (Olaszország), Okinawa (Japán), Nicoya Peninsula…..
Világhírű plasztikai sebész, az orvostudományok doktora Dr. Nathan Newman, a Jeunesse Global orvosi főtanácsadója. Nemzetközileg elismert specialista. Nathan Newman egy Californiában, Beverly Hillsben található ismert, teljeskörű akkreditációval rendelkező és elismert plasztikai…..
A hosszú élet titkai JÓGÁZZUNK! 2015.07.03 13:27:00
Mi a jóga?A jóga egész tudománya abból az igényből fakad, hogy az ember választ akar kapni léte alapvető kérdéseire:Ki vagyok? Honnan jöttem? Merre tartok? Miért vagyok itt? Betöltöm-e a feladatom?A jóga mindenekelőtt gyakorlati út, amelyen mindent magunknak kell elérnünk és…..
Az élettartam meghosszabbító technológiák különösen fontos helyet töltenek be a transzhumanisták szemében.„Ha ma azt kérdezi tőlem, hogy lehetséges-e 500 évig élni, a válaszom, igen,” mondja Bill Maris kaliforniai otthonában. A Google Ventures elnök-vezérigazgatója most lett…..
2009. decemberÍrta: Philippe Rivière„Nem a műveim által szeretnék halhatatlan lenni. Úgy akarok halhatatlanná válni, hogy nem halok meg.” – Woody AllenAz örök élet utáni ősi vágynak az elmúlt nyár óta immár hivatalos kutatási helyszíne is van: a kaliforniai Silicon…..
Ha kedves leszel és mozogsz, sokáig élhetszWeaver élete utolsó pillanatáig élvezte a manikűrözést, a Biblia órákat, a kerekesszékes táncot és szerinte a hosszú élet titka a kedvességben rejlik, legalábbis ezt mondta a Time magazinnak 2014-ben. „Bánj úgy az emberekkel, légy…..
Kilencvenöt év feletti askenázi zsidók életmódját vizsgálva amerikai kutatók megállapították, hogy étkezési szokásaik és életmódjuk semmivel nem volt egészségesebb, mint az átlagnépességé.Még ma is ilyen és ehhez hasonló kutatások és eredményeik jelennek meg, amikor…..