Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sebápolás

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Egyszer mindennek vége szakad” – ez ordas nagy közhely. Márpedig egy a stílusára valamit is adó ember ódzkodik a közhelyektől. Vannak azonban olyan élethelyzetek, amikor a közhelyek által kifejezett tartalmak megkerülhetetlen közelségbe kerülnek. Ez most egy ilyen…..
Sebápolás 2016.02.01 19:59:34
@tomi107: Kedves Tamas!
Amit en megpróbálnék az a Theta Healing. Találj egy profi terapautat, profit. Sok sikert es gyógyulást.
1. fokú égés mindenki életében előfordul legalább egyszer, okozhatja napégés, háztartási eszközök által okozott felületes égés (edények, vasaló stb...), forrázás. Tünetei: bőrpír, hólyagosodás, erősebb-gyengébb sebfájdalom. Az interneten rengeteg gyógyítási…..
A kicsi, felületes sebek, hámsérülések általában nem járnak erős vérzéssel, így könnyen megállapítható a seb nagysága. Kézmosás és fertőtlenítés után többféle megoldással zárhatjuk le a sebet. Fontos hangsúlyozni, hogy a sebet mindig steril eszközökkel (mull lap, mull…..
Sebápolás Seb fertőtlenítése 2015.10.04 16:58:38
A második fontos lépés a seb fertőtlenítése, amellyel a kórokozókat tartjuk távol a sebtől, megelőzzük a seb elfertőződését és a gyógyulás időtartamát rövidíthetjük le. Fontos, hogy a házi patikánkban mindig legyen valamilyen típusú, speciális sebfertőtlenítő termék…..
Sebápolás Sebkezelés egyszerűen 2015.09.16 09:39:00
A következő hetekben, hónapokban a bejegyzések során, segítséget nyújtok az olvasóknak, hogyan lehet szakszerűen, egyszerűen egy sebet fertőtleníteni, kezelni, kötözni, a háztartási balesetek során szerzett sebek ellátásától, a speciális ellátást igénylő sebek…..