Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tallono

0 bejegyzést írt és 454 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tehetséges fiatal művészek tiszteltek meg bennünket azzal, hogy Videoblogjukat megoszthassuk Veletek. Pilcz Roland (interjút itt láthattok vele) és Szemendrey István nem kisebb feladatot vállalt fel, mint azt, hogy a Marvell új Star Wars képregényeiről készít ismertetőt. Ez már a…..
Josh Trank (Az erő krónikája) meglehetősen érdekes dolgokat nyilatkozott a javában készülő Fantasztikus négyes-újrával kapcsolatban. Szokatlan dolgokat. Olyasmiket, melyek ritkán merülnek fel egy szuperhősmozi kapcsán: a rendező ugyanis hard sci-fihez hasonlította a balesetet…..
Bár még messze a nyár, nem árt bespájzolni az akciós termékekből, ebben segít nekünk a logós ajándéktárgyakban új dimenziókat nyitó Terror Háza múzeum! Ha promócióról van szó, a Schmidt Mária vezette intézmény a jelek szerint nem ismer alkut a jó ízlés terén: a…..
Tallono 2015.02.07 11:15:49
Jobbegyenes Minta-példa 2014.12.08 18:04:07
Az ország ép eszét még megőrző részével egyetemben én is azt hittem, hogy Kocsis Máté pár nappal ezelőtti agymenése a kötelező drogtesztről csak egy kemény másnap, vagy egy emberes péntek esti pálinkázás terméke. Nem is írtam róla, elvégre lovagiatlan dolog valakit olyan…..
Tallono 2014.12.09 01:00:50
A Jobbegyenes mától nemzetiliberális portál? Ez a javaslat a Fidesz kevés jó ötletei közé tartozik. Számos középosztálybeli családban gondot okoz a fiatalkorúak körében a drog probléma, gondolom mindenki tud példát mondani a saját életéből. Nem egy számomra kedves embert láttam lecsúszni emiatt tinédzser koromban. Ha bevezetnék a tesztet, akkor bárki számára kiderülne az igazság, és nem lenne menő belepróbálni eleinte a könnyű drogokba, aztán a keményebbekbe. Nem vagyok álszent, én is kipróbáltam a füves cigit, de egyáltalán nem tartottam. és nem tartom most sem nélkülözhetetlen fiatalkori kipróbálásnak. Hamar cikivé válna égni a szülők, tanárok és a többiek előtt egy füves cigi miatt. Ha ezzel megóvunk akár egy családot is a szétcsúszott gyerek okozta tragédiától, már nyertünk... Ha az újságírókat érintő drogtesztről van szó, csak annyit mondok Zsindex/444. Egyszer bukjon le, azonnal elvenni tőle egy életre a sajtóengedélyét! És ha a politikusi drogtesztről van szó, ennél jobb ötlet nincs is! Amúgy súgok, hogy a Jobbik legprominensebb tagját és negatívan érintené a teszt, szóval hajrá, vezessék csak be! Aki nemzeti érzelmű, és egy kicsit is szociálisan érzékeny az támogatja ezt a javaslatot, és nem a kifogásokat keresi... Az a politikus akit pedig egy ilyen olcsó trükkel csőbe lehet húzni, az meg is érdemli... Alapvetően totál baromság, idő és pénzpazarlás a parlamenti lét, de ez már egy másik szomorú történet...
Azt, hogy egy annyira művelt, világlátott embernek, mint Kovács Béla egyszer sem jut eszébe, hogy azért a sok megnyílt ajtóért cserébe, amelyeket „orosz kapcsolatainak” köszönhet, előbb-utóbb kérnek majd valamit az elvtársak – nos, ezt a legjobb jóindulattal is nehéz…..
A többség úgy gondolta, egyszerűbb és kényelmesebb maradni, hiszen akkor is kapnak egy kis szabadságot, míg ellenkező esetben szabadok és függetlenek lesznek, ami szép és jó, de a jövő bizonytalan, és a gyerekeket is etetni kell valamiből – olvasónk gondolatai a skót…..
Egy kellemes pénteki nap a a Kijevtől mintegy 30 kilométernyire található Bojarka városában. A srácok nagyon örülnek az 5-ös számú gimnáziumban (úgy látszik, Ukrajnában még mindig él az intézményeket csak számmal elnevező szép szocialista hagyomány), hogy matek óra helyett…..
A kárpátaljai magyarság 2002 óta nem tud esélyes magyar jelöltre szavazni, mivel a korábban Beregszász központú, 180 ezer fős magyar többségű választókerületet úgy bombázták szét, hogy az őshonos kisebbségnek sehol ne legyen meg a többsége. A mostani lépés nem csak…..
Jobbegyenes Köpködők 2014.05.07 10:05:36
Tegnap néhány magából kikelt ember a Kossuth téren, véleményének nyálmirigyének váladékával kívánt nyomatékot adni. A nyál azonban nem Pásztor Istvánon landolt, hanem a nemzeti oldalon.Felböfög a cefreszagú mély, magát a nemzeti radikalizmus köntösébe bújtatva hőbörög,…..
Most csináljunk úgy, mintha laikus lennék (nem lesz nehéz). Mondhatnók, a gyakorlat is megvan már hozzá, lévén hónapok óta következetesen próbáltam nem foglalkozni ezzel a politika nevű dologgal - a kampánnyal meg még kevésbé. Hovatovább annál is inkább, mert noch dazu,…..
A tegnapi rendezvény, bár sok mindenben hasonlított a tavaly október 23-ira, mégis, teljesen más volt. Ugyanolyan szépen sütött a nap, ugyanúgy több párt vezetője szónokolt, és ugyanaz volt a tömeg a célja: a kormány leváltása. Mégis, össze se lehet hasonlítani a hangulatot.…..
Tallono 2014.04.01 02:34:37
@Fedor: Fedor, unalmas lett nagyon a blogod! Régebben voltak olyan posztok, amikkel érdemes volt vitázni, de látom szimplán pártoldal lettél. Ugyanaz a séma egyfolytában: Kiraksz egy ballib, komcsi fasságot, jön pár hülye zsideszes pattogni egy sort, jön pár ballib komcsi leugatni a narancs birkákat, és ennyi. Ez sehova nem vezet... Én azért voltam itt, hogy hallassam a magyarok hangját is, de ilyen ostoba vörös birka - narancs birka vitákba felesleges beszállnom.

Lehet, hogy mindig totálisan más állásponton voltunk és elfogadhatatlan egymás ideológiai világképe, de egy-két vita egész érdekesre sikeredett, sőt néhány meg is izzasztott, de tovább értelmetlen maradnom, hiszen ez a ballib-komcsi propaganda máshol is megtalálható...

Viszlát, remélem, hogy amit képviselsz eltűnik a történelem süllyesztőjében hamarosan!

U.i: Demarco a bátyám, további jó szórakozást nektek... :)
Két random hír egymás mellé rakva, minden kommentár nélkül. 1. Öt-hat milliárd forintos gyorssegélyért folyamodott a szaktárcához intézett kétségbeesett levelében az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) megbízott főigazgatója. Ha a szervezet nem kapja meg az összeget – mint…..
A múltkori szórólap után egy újabb kordokumentum azokból az időkből, amikor még én is fideszes voltam. Az alábbi kampányfilm ugyanis az első szabad választáshoz készült (aminek egyébként pont tegnap volt a 24. évfordulója). Emlékszem, hogy akkor mennyire vártuk ezeket a kampányblokkokat anno a tévé…..
Magyarország örökös miniszterelnöke nem csak egy kétméteres szarvterpesztésű, szürke magyar marha, hanem hívei örömkönnyektől fátyolos szemében emellett mindent megoldó népmesei jókirály is, így hát természetes, hogy nóták is születnek róla az egyszerű nép…..
A rezsitábornok nagyon bátor, amikor katonákkal a háta mögött kell kinyilatkoznia az ájult híveknek, vagy amikor Obersovszky-díjas újságírók kérdeznek alá a Magyar Rádióban, de speciel Mesterházyval nem mer kiállni vitázni. Úgy látszik még élénken él benne annak emléke,…..
Én ugyan nem olvastam el a FIDESZ legújabb kedvencének könyvét, de hát mire valók a sajtómunkások, ha nem pont arra, hogy megtegyék ők helyettem :-) És persze mindenki a saját szája íze szerint idéz belőle, pl. a Facebook-on állandóan fizetett hirdetésként elém ugró, erősen…..
A ma délután elrajtoló téli olimpia az elmúlt pár napban leginkább arról híresült el, hogy az újságírók elárasztották a Twittert az őket fogadó körülményekről készült fotókkal és beszámolókkal, de azért azt se felejtsük el, hogy minden idők legdrágább olimpiája…..
Tallono 2014.02.10 16:44:53
@Fedor: hu.wikipedia.org/wiki/Orsz%C3%A1gok_n%C3%A9pess%C3%A9g_szerinti_list%C3%A1ja

Adogasd szépen össze... Azt úgy megkérdezném tőled, hogy az általad felsorolt országokban a nép döntött erről a kérdésről vagy egy gépi vezérelt kormány? Ne ferdíts, attól, hogy bizonyos országokban nem büntetendő, attól még a társadalom túlnyomó többsége révén elítélendő. Például egy katolikus országban, mint Brazília.

Ipsos, haha... Menj végig az utcán és kérdezd meg, vagy hallgasd az emberek hétköznapi véleményeit a témában. Ja, azt nem akarod meghallani, csak ami a beteges elképzelésednek tetszik, azt.

Te húzz el oda, ahol ezt a fajáruló hozzáállást elfogadják. Szerencsére Magyarországon a túlnyomó többség még normálisan gondolkozik, hiába próbálja a média napi szinten tömni a fejét a mocsokságokkal...

"A te picike kis agyadban, ott. A sportnál persze, hogy az eredmény számít, pont, hogy azt mondom, hogy csak a teljesítményt nézzük, és senkit se érjen hátrány azért, mert egy kisebbséghez tartozik. Ennyi. A többit te látod bele."

Ezek szerint pedig, ha Obama nyíltan buzikat küldött, akkor hátrány érte a normális sportolókat. Tehát neked elvileg mellettük kéne kiállnod, de te inkább a devianciát választottad, és ostorozol egy népet, akik nem kérnek a buzikból. Beteg agyú vagy, de ezt eddig is mondtam neked, sajnos hiába...
Tallono 2014.02.25 01:46:30
@Fedor: Én adok két évet az életemből, ha újra pszichológiai, mentális deformációként a helyén kezelik a homoszexualitást és szeparálják a betegeket a társadalom többi részétől. Ezzel több tízezer normális élet lehetőségét tenném lehetővé, két év kis ár...
Tallono 2014.02.25 19:41:47
@Fedor: Ott volt az a "ne érezzük" mielőtt módosítottad... Nocsak, nocsak, önbevallás? Tudtam mindig is... :D 1. Azzal, hogy deviáns viselkedésformát vesznek fel, azzal a társadalomnak, a környezetüknek, és a családjuknak okoznak lelki károkat. 2. A homoszexualitásnak 7-10%-ban van csak genetikai oka, de ezt már számtalanszor bizonyítottam... Azért, hogy a maradék 90% kapjon szakmai orvoslatot a pszichológiai agykárosodására és ezzel megszűnjön egy komoly társadalmi tehertétel, ami azzal jár, hogy ezeket a beteg embereket kezelje valahogy a lakosság, azért szívesen adnék két évet...
Bár a legutóbbi ajánlóm is passzolna a hivatalosan csak holnap kezdődő kampányhoz, most mégis a mindig, mindenkor aktuális Örkényt veszem elő (már nem először a blog történetében), mivel  ő már évtizedekkel ezelőtt megírta a bármelyik pártelnök által előadható ultimate…..
Tallono 2014.02.16 12:49:50
@Fedor: "Én az egyik legnagyobb MAGYAR írót vettem elő, mert volt egy ide passzoló novellája. Az már a te szégyened (meg a szüleidé, mert ilyennek neveltek) hogy ebben te provokációt látsz."

Azért Radnóti és Örkény között van különbség...
Tallono 2014.02.17 05:05:28
@Fedor: Úgy, hogy habár származásilag nem volt magyar, mégis az egyik legjobb, legmagyarabb érzelmű költőnk, míg Örkény szintén a kiválasztott nép fia, tehetséges, de nem magyar érzelmű író, szóval kiemelni, hogy "MAGYAR", az nem enyhe hazugság...
Tallono 2014.02.17 20:01:45
@Fedor: És nem azt írtam, hogy egyikük költő, másik író? Nem abban állítottam fel az összehasonlítást, hanem abban, hogy Radnóti magyarérzelmű volt, Örkény meg egy gyökértelen pöcs. És azért hoztam fel, mert teljesen jellemző rád, hogy a sorsunkat befolyásoló dolgokról egy ilyen jellemű embert állítasz példának...
A Hír24 tudósítása:  "Hatalmas narancslufikat eresztettek "szélnek" PM-es politikusok az ülésteremben. Az ülésvezető Jakab alenök büntetéssel fenyegetőzik, valamint megjegyzi, nem tudni, milyen egészségkárosító gázok szabadulhatnak majd el, ráadásul robbanásveszély is…..
...egy tisztességes helyen az ember ilyenkor lecsatolja a fegyvert, és lelövi, mint egy kutyát...  Schmidt Mária Kende Péterről, A Viktor című könyv szerzőjéről 2002-ben.  ...isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is,…..
Tallono 2014.02.11 12:09:15
@Fedor: "Nem állítok fel semmilyen hierarchiát, pont arra céloztam, hogy a két oldal SZÉLSŐSÉGESEI (tudod, olyanok, mint te) egyformán sok bűnt elkövettek, épp ezért értelmetlen felhánytorgatni, pláne a bal vagy jobboldal EGÉSZÉNEK a nyakába varrni."

Nézd, ez a címe a bejegyzésnek, csak szólok:

"Miért akarnak a jobboldaliak állandóan lövöldözni?"

Saját magadnak mondasz ellent, azt se tudod mi van, csak gyalázhass egy sort...

@karpackie: Arra céloztam, hogy az úgynevezett holokauszt, zsidóellenesség nem csak úgy megtörtént. Folyamatok vezettek el oda. És nem csak a németek a felelősek, hanem ugyanúgy a zsidók is. Kezdve az első világháború elvesztését okozó forradalmakig, a kommunizmusban játszott szerepig, gazdasági kizsákmányoláson át a kulturális elnyomásig. Megemlíthetném a német termékek 33-as világpiaci bojkottálását is, amit szintén zsidó szervezetek erőszakoltak ki. Hosszan és részletesen lehetne sorolni, de én a kommentemben csupán arra céloztam, hogy aljas dolog egy tragédiasort kiemelni, és rákenni a másikra, főleg úgy, hogy egy nyerészkedő lobbi védi, és folyamatosan pakolja rá a hazugságait, így a valóság már rég elhalványult. De Fedortól már megszoktuk, hogy a nácizáson kívül nincsenek igazán ellenérvei...

@hederg: Nem igazán tudom értelmezni, hogy mit akartál írni. Ha esetleg arra céloztál, hogy az úgynevezett jobboldalon is voltak erőszakcselekmények? Természetesen voltak, összehasonlíthatatlanul kevesebbek, sőt sokszor jogosak is, de voltak.

@ésmi nem foglalt: Az az oldal, az a balliberális elvakult réteg. Ha ahhoz az oldalhoz tartozónak vallod magad, akkor a felelősséged abban van, hogy az elkövetett bűnöket nem törekszel felderíteni, nem akarod elérni, hogy végre bocsánatot kérjenek, ezt nem követeled a többi hasonlóan gondolkodótól, mint te.
Tallono 2014.02.11 14:52:44
@Republic Forever!: Nagyon mókás a naivitásod, de a valóság az, hogy ahogy a kommunisták hatalomra jutottak, vagy a közelébe kerültek az úgynevezett "szociáldemokraták és liberálisok" azonnal lefeküdtek nekik, szó nélkül... Szóval ne akard megmagyarázni a megmagyarázhatatlant. Aki baloldali, az kommunista. Nem hallottam még egy "baloldalitól" sem, hogy elhatárolódott volna a kommunistáktól! Hogy elítélné a vörös csillagot, Sztálint, Lenint, Marx-t, stb... Ezt ne erőltesd...
Tallono 2014.02.12 16:38:12
@Fedor: Kis érdekesség arról a bizonyos 6 millióról... :

www.youtube.com/watch?v=HX79E3B0_I4#t=350

Még egy a számos bizonyítékom közül, hogy egy propagandasztikus biznisz-mítosz kiagyalóinak a szekerét tolod, hadd gratuláljak hozzá!
Nagyon úgy tűnik, hogy a Hír TV belenyúlt abba a tudósításba, amely alapja lett annak a Mesterházy elleni lejárató kampánynak, amelybe teljes erővel beleállt a teljes kormánypárti média a pártlapoktól a már csak nevében közszolgálati tévéig: A Lapzártát vezető Szabó…..
Tallono 2014.02.03 14:01:09
@Fedor: A politika él mindannyiunkból, de valaki, mint például te még ezt elő is segíted. A cenzor az aki a párt érdekében ferdíti el a valóságot, mint te. Csak a kommunistákat végeztetném ki, bőven megérdemlik, de ezzel nem vagyok egyedül, aki normális az így látja a dolgokat. Ha a szekerüket tolod, ne csodálkozz, ha senki nem szeret...
Tallono 2014.02.03 23:41:56
@Fedor: Semmiféle pénzt nem kapok a politizálásért, mivel nem politizálok aktívan, amikor politizáltam, se kaptam, hiszen nem is kértem. Lehet meglep, de amikor próbálsz segíteni a népeden, azt lehet ám ingyen is csinálni. Tudom, hogy ez neked idegen, de létezik ilyesmi...

Jól van, kedves szőrszálhasogató úr, és te akkor hogy hívod azt a kádert, aki azzal foglalatoskodik, hogy a PÁRT érdekeit sértő híreket elferdítse?

Azért neveztelek cenzornak, mert az a feltett szándékod, hogy a mocskos kommunista Szarházy-t próbáld mentegetni, holott mindenki számára tök egyértelmű, hogy helyeselte, amikor valaki azt kiabálta be, hogy kötelet nekik. Ezzel semmi baj amúgy. Az egyik politikai erő próbálja megsemmisíteni a másikat, néha fizikailag is. Csak akkor tessék bevállalni, nem mismákolni a szart. Persze minden józan érzésű ember tudja, hogy holló a hollónak nem vájja ki a szemét, és kéz kezet mos, szóval ez csak szájkarate, sőt történetesen ebben az esetben csupán egy tag véleményének támogatása a saját egyetértés révén.

Aki normális, annak a halott kommunista a jó kommunista. Erre a kommunizmus több mint százmillió áldozata a bizonyság.

A komcsi az, aki az előző rendszer csecsein nevelkedett, vagyonát onnan szerezte, és szívében belül vörös. Akit gyűlölettől vezérelt titkolt marxizmus vezet, szívében benne lapul az internacionalizmus, de lényét tulajdonképpen a hatalom iránti olthatatlan vágy tölti ki, és ezért feléget hazát, népet, családot, bármit, az egész világot felfalja. Tehát a liberálisnak csúfolt állatfajta, és a szocialistának gúnyolt csoportosulás is mind-mind komcsi. Ezt nem én mondom, hanem a történelem bizonyítja, hogy amikor a kommunisták hatalomra törtek, a libsik és szocik mindig azonnal, ellenkezés nélkül feküdtek nekik le kurválkodni. Lehet számodra a vörösnek van 50 árnyalata, de nekem a vörös az vörös. És a kommunistának kötél jár.

Na, összeszedtél 2000 komcsit az éterből. Gratulálok. De a kommenteket olvasva már árnyaltabb a kép...

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Talán hazaárulásért?!