Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba Prog

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mialatt Nagy-Britannia rohamléptekkel távolodik az Európai Uniótól, Hollandia egyre népszerűbb a magyar határátkelők körében is. Nem csoda, hiszen az az általános vélekedés, hogy az országban könnyen lehet boldogulni angol nyelvtudással. Kérdés, igazuk van-e azoknak, akik így…..
Csaba Prog 2018.04.30 17:23:37
@Din Serpahis: Te rászólsz kiszállított rabszolga magyarként, hogy ugyan te svájci beszélj már velem németül ?

Nem kell túlmisztifikálni, tuti a UBS bank ról van szó, és a céged neve vagy A..n vagy E..m.
Ez a fotó, melyen egy fiatal kelet-német határőr megragadja a lehetőséget, hogy a berlini fal első napjaiban Nyugatra szökjön, ikonikus képpé vált Nyugaton, viszont Keleten nem, ahol a berlini útkönyvek egészen a fal lebontásáig tudomást sem vettek a létezéséről. Conrad Schumann 19 éves volt, amikor…..
Kettőt pislogunk és kezdődik a téli időszámítás, szombatról vasárnapra virradó hajnalban állítjuk vissza az órákat 3-ról 2 órára. Az óraátállítás haszna kettős: villamos energiát takarítunk meg, egyúttal kíméljük a környezetünket. Vagy mégsem? Elsőként az…..
Ha egy egyedülálló anya társkeresésre adja fejét, akkor sok szempontot mérlegelni fog. Hiszen nem hagyhatja figyelmen kívül, hogy olyan társat kell találnia, aki megérti, hogy neki a gyermeke miatt kötelezettségei vannak. Egy nagyon kedves hölgy kért meg arra, hogy segítsek.…..
Ez most egy rövid poszt lesz, mert az üzenet olyan egyszerű, mint a kőbalta. Annyi szó esik módszertanokról, eszközökről, menedzsment furfangokról, mégis a legfontosabb tényezőről valahogy sosem beszélünk, amikor a projektek sikerét vagy kudarcát boncolgatják. Pedig a dolog…..
Csaba Prog 2015.09.15 10:36:21
@Gy.Takács: 'coding to interfaces' a 'loose coupling' miatt kell altalanosan, ami tesztek es az alkalmazas implentacioja soran is nagyon hasznos 'must have' alapelv.
Csaba Prog 2015.09.15 11:08:14
@Hóhér az utolsó barátod: nem, az interface fogalmat lehet meg absztaktan is ertelmezni pl mint egy fuggveny aminek meghatarozott input es outputtal kell rendelkeznie (funtional programming)
Csaba Prog 2015.09.16 14:02:37
@xclusiv: szerintem is rohadtul fontos a ui, de nalam sokkal jobban leirtad, hogy miert is, raadasul egy vilagceg magat jaratja le az ugyfelei es a konkurensei elott, ha mobil eszkozokon xarul nez ki az alkalmazas.