Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abrakadabraka

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A Föld jelenlegi állapotában nem iskola, hanem egy megszállt terület”   Ebben a cikkben igyekeztünk összefoglalni és egymás mellé rendezni Cobra-nak a Föld kísérletről, kozmikus anomáliáról és arkhónokról tett korábbi közléseit. Talán az ő leírásai eddig a…..
abrakadabraka 2015.09.13 21:54:06
Számomra Kavassilas nézőpontja sokkal érthetőbb és világosabb: www.scribd.com/doc/273424493/Kavassilas-Our-Universal-Journey-Hu-1
részlet a könyvből:

Utazásunk ebben az Univerzumban
Ha valaki Fényként akarja kifejezni magát, akkor a legelső alkalommal az első szintre, másképpen mondva, a 12. dimenzióba kerül.
Ez az, ahol belépünk, elkezdjük megtapasztalni magunkat, mint két ellenté-tes nézőpontot.
Az Univerzumi Teremtő, a felső három - 12., 11., 10. - dimenzióban, a be-lépő Létező Örökkévaló Lényege számára mintát vesz a Fényből és meg-nézi, hogy ez-e a megfelelő útvonal, a belépő Létező felfedező szándéká-hoz.
Ha a belépő Létező, nem szeretne tovább menni, akkor könnyedén újra kiegyensúlyozódik ezekből a magasabb birodalmakból és elhagyja a Fénynek ezt a kifejeződését, és ennek következtében ezt az Univerzumot.
Azonban, ha a belépő Létező tovább akarja folytatni a felfedezést és követ-kezetesen tanulni és Fénnyé válni szándékozik, akkor felvállalja az egész fo-lyamatot és útvonalat, a maradáshoz.
Mikor valaki belép egy valóságba, akkor először akklimatizálódásra van szüksége, annak a valóságnak az energiamintáihoz, ahová belépett, mie-
lőtt egy szimbiotikus (kölcsönös előnyökön és függőségen alapuló) alkotói folyamatba kerülne a Lényeggel, amely ez a valóság.
Ennek érdekében, ezen Univerzum Teremtőjének van egy szintje, egy sa-ját-magán belüli hely, ahol bizonyíthatjuk belépési szándékainkat ebbe az Univerzumba, megtapasztalni és megtanulni ezeket a kifejeződéseket.
Ez az a szint és a hely, amit a „Lelkek Bölcsőjeként” említek (az Univerzumi modell ábrán). Ezen a helyen és szinten, a 9. dimenzióban, össszeolvadunk és eggyéválunk ennek az Univerzumnak a lényegével. Ezt annak érdekében tesszük, hogy kalibráljuk Lényegünket ennek az Univer-zumnak a kifejeződéséhez és a Fénnyé váláshoz. Ebben a pillanatban megteremtettük Fény-bázisú Lényegünket, amit Tudatosságnak és Lélek-nek hívunk.
Ebben a pillanatban - ennek az Univerzumnak a Teremtője által - kelet-kezett egy, belénk, a Tudatunkba, Lelkünkbe ültetett mag. Ez a mag, egy fraktálja ennek az Univerzumnak, ami egy napon ki fog hajtani, amikor alaposan elsajátítjuk a Fény konstrukcióját, amely képessé tesz minket arra, hogy a Fény egy Univerzumi Teremtőjévé váljunk.
Bár ennek a magnak sok neve és értelmezése van minden kultúrában, ere-deti jelentését már elvesztette vagy rejtve maradt, a papi kasztok által kü-lönböző módon megcsavarva vagy újracsomagolva maradt.
Ezt a magot, Krisztus középpontnak, Sophia középpontnak, Allah közép-pontnak, Buddha középpontnak, Tara középpontnak, Krishna középpont-nak, Rahda középpontnak, Quetzalcoatl középpontnak, Szivárvány Kígyó középpontnak nevezik, vagy bármilyen címkét is akarsz használni, ez mind ugyanazt a dolgot jelenti.