Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zordonbordon

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korrupt, erkölcstelen kormányzat etikai kódexben szabályozná a magyar pedagógusok lélegzetvételét is. A korrupt, erkölcstelen kormányzat ilyeneket akar aláíratni a magyar gyerekeket oktató-nevelő értelmiséggel: -- Elkötelezetten végzik a munkájukat, "azonosulva a magyar…..
zordonbordon 2015.09.28 12:37:43
@Ballib Cenzúra:
Létezik "érzelmi zsarolás" bűnelkövetési forma?

És hányszor élünk érzelmi zsarolással - büntetlenül? ...

Pontosan ez a "büntethetetlenség" - azaz jogképtelenség - a hasonló kódexek lényege: nem jogi úton, hanem a "közösség színe előtt" érvényesítik - így aztán védekezni is csak a "közösség színe előtt" lehet.

Nagy Proletár Kulturális Forradalom indul...
zordonbordon 2015.09.28 12:54:20
@zipe moha:
A "reverz osztályharc" (=privatizáció) azért talán pár szinttel följebb zajlik. Vagy más terepen - hiszen itt pont az ÁLLAMI iskolák bekussoltatásáról esik szó...
zordonbordon 2015.09.28 13:37:49
@pottompanna:
"Akit zavar, az meg keressen másik állást."

Meg is teszik, tömegesen. Legtöbben már a pályaválasztáskor.

A pedagógusok kontraszelekciója* lassan, de biztosan ölő méreg.

(kontraszelekció = elhivatott renitensek helyett butácska illedelmesek)
Orbán nyilvánvalóan emelte a tétet az utóbbi napokban, és már 500 millió embernek játszik -- a nemzetek saját demokratikusan megválasztott kormányaival szemben. A röszkei események nem maradnak visszhangtalanul a kontinens sajtójában, és a hatása ellentétes lehet a liberális…..
zordonbordon 2015.09.17 18:42:55
@Nemzeti Dohányos:
Előbb még a német ismerőseid pucoltak volna meg néhány koszos beduin elől. Hogy következik ebből, hogy kelet-európaiak "elkerülik" majd Németországot, Svédországot? Velük is beszélgettél? Mit mondtak?
zordonbordon 2015.09.17 19:17:50
@Nemzeti Dohányos:
Ja hogy abban a körben tájékozódsz, amely a nyárikonyha küszöbéről tudja, hogy hova menne ő maga - sőt még azoknál is jobban tudja a tutit, akik valóban mennek. Vagy már mentek.

Mindent értek.
Nem akarok nagyon hosszan alapvetni, ezért csak ennyit: a kereszténység gyökerében egy univerzális hit és embertan áll, nacionalista módon értelmezni, ahogy a bevett egyházak és a Hit Gyülekezete nevű szervezet teszik általában és a muszlim bevándorlás ügyében konkrétan --…..
zordonbordon 2015.09.21 16:05:09
@unionista᠍᠍:
"te tényleg azt hiszed, hogy magyarországon az egyház társadalmasítva van?"

Fordítva: azt remélem, hogy nem is lesz (teljesen) társadalmasítva.

(Hát ennyit ér kábé a "tudományod." Még arra sem vagy képes, hogy egy beszélgetőpartner szavaiból kihámozd a "személyiségét". "DNS-bizonyság" nélkül leblokkolsz, mint a teve, amelynek elszakadt a kötőfékje a karavánban... )
zordonbordon 2015.09.21 16:34:20
@unionista᠍᠍:

Tökfölösleges. Annál is inkább, mert ezt nem Csurka találta fel, ő legfeljebb annyit állapított meg, hogy na lám, a "maradék" még mindig összetart. (És hogy pl. ő ezért marad ki a mégtöbb jóból, amit tehetsége szerint kiérdemelne... )

De azt is merészelem gondolni, hogy a belpesti zsidó írók összetartásának Csurka pályára azért csak több hatása volt, mint arra, hogy melyik zambiai gyerekből lesz pünkösdista, melyikből baptista.

Márpedig az "elméleted" erejét az utóbbin illene tesztelni. És pont azért, hogy a falankszba tömörült belpesti zsidók ne torlaszolhassák el az általad fölismert igazságok föltárásának útját...

Vagy úgy véled, hogy a szénfekete pispekek is mind Péter egyenesági leszármazottai? (Pláne izgalmas ez "bioszosdi" a papi nőtlenség-gyermektelenség elterjedése óta...)
zordonbordon 2015.09.21 16:48:21
Olvasgatom a kommenteket a Facebook-on. Elképesztő, ahogy tegnap óta teli torokból szidják a horvát NÉPET a horvát KORMÁNY impotenciája miatt. A migráció kérdéskörében ez olyan mértékben vált általános tendenciává, ami már tragikus. Sajnálatos, hogy a hozzászólók…..
Tegnap mellszobrot avattak Horn Gyulának az Európai Parlamentben, és megjelent Juncker is! Erről áradozott Bolgár úr tegnap a műsorában. És megjelent Juncker is! Csak úgy, előzetesen harangozás nélkül, mintegy betoppanva. És a figyelmünkben ajánlotta Hornt nem kisebb…..
Akár az oroszok küldik rá a menekülteket Európára, mint ahogy néhányan pedzegetik, akár az ISIS, akár gazdasági bevándorlás folyik, akár kulturális és politikai térhódítás, a válság még éppen kezelhető mértékű ahhoz, hogy 1. ne kelljen válsághelyzetet hirdetni, ha…..
zordonbordon 2015.09.15 19:16:59
@Agysebész migráns:
Nem bizony, nem része a haláltáncnak.

Csak szülni - azt nem akar sehogyse.
          Azt írja a Vecernji List, hogy a szerbek ugyan nyecsemót nem fognak presszionálni, hogy Srbija édes zemljijén uzsivoljanak. Ha egy migrancki átkrosszovaja a madarski granicét, akkor azt a migranckit nem fogjak a madarski cimborák visszavratitizni Srbijába, az nem a…..
zordonbordon 2015.09.15 19:04:03
@kisa:

Fogászkodás Soprontól Budapestig - fütyülés Gyáltól Röszkéig - karikázás Kistarcsától Záhonyig. Zászlóshajók, póluspontok etc.

Ha ügyesen csináljuk a migránshajtást, kiegészühet a kínálat a délpannon desztinációban vízitúrázással. Nézegessen sétahajóról motorbelsővel evickélő bengálokat! ...
Slovensko, do toho! Bajuszgate 2015.09.13 11:09:25
Rasszista gyűlölethisztéria, embertelen bánásmód, Európa megosztása és sajtócenzúra – ez ma Fideszmagyarország és Orbán politikája. Borzolja a kedélyeket egy Marian Kamensky-karikatúra alapján készült Magyar Narancs címlap, a cinkes Szily Laci máris bejelentette, utoljára…..
zordonbordon 2015.09.13 22:26:12
@Csehszlovák Kém:
Na de hát pont azon vajúdunk, nem, hogy az egymással körkörösen kibaszó nemzetek Európája projekt helyébe mit találjunk ki?

És ugyanez persze "kicsiben", mintegy "előképként" - a pártok nemzete. Hogy azzal mi a szöszt kezdjünk?
Akármennyire nem szereti a hazai közvélemény egy része Orbánt (és joggal nem szereti, ha a menekültválság bel- és súlyos külpolitikai (?) célú manipulációját, vagy a migránsokkal való szakszerűtlen állami bánásmódot nézzük), az utóbbinak sajnálatosan igaza van abban,…..
zordonbordon 2015.09.13 22:21:45
@Adam Ant:
Mit vétettél?

Trollt etettél!