Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rosenblogger

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zenés lány blogja Haaapci!!!!! 2015.09.15 10:12:41
Na,kedves blog latogato baratom!A kedvenc bloggered,vagyis en,;)beteg lettem!Szoval,asszem ma,meg egesz heten,talan...Irni fogom a jelenteseket ebbe a bejegyzesbe!A tunetek a kovik: -Orr fojas(Most dugulas) -Torokfajas -Fejfajas,zugas -Hoemelkedes -Kohoges   Szoval egesz heten irom nektek a…..
Zenés lány blogja Good night 2015.09.13 20:29:25
Veget ert a moka mara,zarul blogger mokatara!Naszoval,joejszakat mindenkiiii!Ez ma az utcso bejegyzesem!Most azt mondhatjatok,hogy ajj ne mar,meg csak 20:30!De nekem holnap iskola van emberek!elozo bejegyzees!Es mivel nekem suli van non-stop hetfotol pentekig,igy lehet,ssot biztos,hogy csak…..
Hello kedves olvaso!Bizonyara azert olvasod ezt a blogot,mert jobban megakarod ismerni,a kedvenc bloggeredet,engem!Na szoval,ott tartottam,hogy en!Ezek itt fonn,ezek a kepek,a vigyori,meg a rozsa,ezek az en kedvenc kepeim!Node nyilvan nem ezt akartad tudni!Hanem,mondjuk a nevemet!Hat kedves olvaso,a…..
Udv kedves latogato!Bizonyara azert jottel,hogy egy jo blog eletenek reszese legyel!Nos,akkor kozolnom kell veled,hogy: 1.Jo helyen jarsz 2.Ez a blog elso bejegyzese,es mint a cimbol is latszik,nem ez lesz a legjobb bejegyzesem!Csak vard ki a veget!;)   Na szoval akkor vagjunk bele! Az elso…..
Habár fejlesztésnél maximálisan arra törekedtünk, hogy a legegyszerűbb legyen egy blog, illetve egy poszt létrehozása, mégis vannak, akiknek ez nehézséget okoz, nekik szánjuk ezt a posztot. Első lépésként hozz létre egy Indapass felhasználót, az Indapass egy köztes szolgáltató, ami az összes Indás…..
Rosenblogger 2015.09.13 07:38:44