Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éva Lázár

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz volt bármikor is egyetérteni a KDNP által erőltetett vasárnapi zárva tartással, hiszen sosem magyarázták meg semmilyen racionális érvvel - mert nincsenek ilyenek -, miért is szükséges az intézkedés.  A legfrissebb piaci becslések alapján azonban teljesen egyértelművé…..
Éva Lázár 2015.09.13 00:12:51
@csentecsa: Többször végig olvastam a kommenteket.A lényeg. Saját ssebről beszélek csupán. Nekünk a vasárnapi zárás óta pontosan 50.000 forinttal csökkent a jövedelmünk. Ez tény. Mint ahogy az is, hogy szintén a vasárnapi zárás következményeként megszűnik az éjszakai árufeltöltés, ami szintén 20.000 forint jövedelem kiesést jelent. Mi vállaltuk a vasárnapi munkát. Senki nem kényszerített rá, egyszerűen csak kellett a pénz, és a pótlék jelentős volt. Ugyanígy az éjszakai munkát is, hisz itt is pótlékok voltak.Ha összeadod a két összeget 70.000 ft. ami egy fizetés. Most keresgélünk, hogy vasárnap dolgozhassunk. Ez kényszerből, mert a rezsit fizetni kell nekünk is. Csak ennyit akartam, mindenki azt olvas ki belőle amit akar. A tény az tény. Nekünk ártott a vasáérnapi zárás is.
Éva Lázár 2015.09.13 22:20:36
@csentecsa: Az oldalra véletlenül kerültem. Ha te kételkedsz szavaimban az a Te bajod. Amit leírtam az mind igaz. De ha az igazsàg fáj akkor is ez van. Anevemet sohasem titkoltam, nem szoktam. álnéven szerepelni sehol. Az oldalra pedig a faacebukon találtam.