Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tallérossy Z.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miklós - sok honfitársunkhoz hasonlóan - szeret bekapcsolt mobillal aludni, ami, lássuk be, emberi jog. De nem az EME ügyfeleinél, a tréfás kedvű cég ugyanis kegyetlenül megbünteti azt, aki éjjelre nem teszi magát elérhetetlenné. Arra szeretnék figyelmeztetni mindenkit, hogy csak…..
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
Mit szólnál, ha valaki a tudtod nélkül világgá kürtölné az utcán, hogy éppen mennyivel nyomsz többet a kelleténél? Na persze, ha top formában vagy, talán még örülnél is neki, de így a karácsonyi bejgliháj és a farsangi fánkizom felrakódása után nem hiszem, hogy sokan…..
Tallérossy Z. 2009.03.13 17:43:07
@ad-renalin: Jókora ostoba barom vagy, ha azt hiszed, minden kövér ember azért kövér mert folyton csak zabál. A túlsúlyos emberek nagy többsége kevesebbet eszik, mint a soványak, csak un. komplex anyagcsere zavarban szenvednek, aminek igazi mibenlétéről az orvosoknak sincs halvány dunsztjuk se.
Többen is beküldték a CBA legfrissebb reklámújságját, azzal, hogy "ez most a népszavazási kampány része, vagy csak egy félreérthető reklámújság?" Nyilván nem a véletlen műve, hogy egy héttel a sajnálatos és értelmetlen pénzkidobás/az ellenzéki forradalom…..
Tallérossy Z. 2008.03.01 07:14:01