Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hollariho

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az SZDSZ hivatalosan nem kezdte meg a júniusi EP-választási kampányát, hanem ez csak toleranciakampány. Whatever. 20 évnyi felelős politizálás után képesek voltak bedobni ezt a plakátot, ami szerint a szabad vessző demokraták szerint a füvezés nem a rendőrségre, hanem max az…..
"Elfogyott a türelmem" - mondotta az Európai Bizottság ipari biztosa egy német rádiónak nyilatkozva a múlt héten. Günther Verheugen haragját az váltotta ki, hogy habár az EU évek óta szorgalmazza az egységes mobiltöltők bevezetését, az ügyben érdemi előrelépés nem…..
hollariho 2009.02.18 03:23:51
@INSIDER: Te mindig ilyen demagog vagy? Az uniformizalt telefontolto jo. Tudod, kevesebb kornyezetszennyezes, meg szemet, meg koltseg. Es mar bocs, de mondjuk a Nokiad toltoje az egyedive tesz teged? Szerinted hany millio van belole?

Akkor is folytatják a vasutasok a sztrájkot, ha teljesítik követeléseiket - mondja Gaskó anyád István. Merthogy szolidárisak a reptéri alkalmazottakkal. Aztán majd a pedagógusokkal meg a közszolgákkal. Teljesen mindegy, csak dolgozni ne kelljen, csak címlapon legyenek.A családban…..
hollariho 2008.12.15 02:16:05
Nekem csak az a bajom ezzel a sztrajkolosdival, hogy megint unnepekkor nyomulnak. Persze, a sztrajknak vegulis ugyanaz a celja, mint haboruban a civilek likvidalasanak, de a MAV-os foarcokat egyaltalan nem fogja erdekelni, hogy en pl. tavaly epp a sztrajk idejen probaltam hazamenni kulfoldrol csaladlatogatni. Ja, a jegy mar 2 honappal korabban megvolt, es nem lehetett atirni (kedvezmeny miatt). Meg ugye ne is nekem kelljen. Nekem plusz 30 ezer forintba kerult az, hogy meg csak annyit sem tudtunk, hogy Becsbol lesz (az osztrakok altal finanszirozott) busz.
Tenyl, hogy azzal lehet a legnagyobb nyomast gyakorolni, ha mindenkivel
kib@szunk, de ezzel epp a sajat tarsadalmi bazisukat veszitik el. Ha bivalybasznadi Marika neni lemarad az occso kobaszru', pedig mar reggel 6kor elindult a falubol, akkor nem fog szimpatizalni. Az orszag nagyobbik resze pedig Marika neni.

Egyebkent meg ha fizetesemelest kernenek, talan meg nem is kopkodne rajuk mindenki, de ez az "aggyatok a kargobu'" ez azert egy kicsit eros egy olyan orszagban, ahol 15 ezer ember vesztette el a munkajat par honap alatt.