Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deedee

2 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjátok, van egy csomó ilyen hülye ivós játék, amivel fel lehet dobni a leülőben lévő bulikat. Például, hogy mindig iszunk, amikor a Dallas szereplői isznak, meg hasonló marhaságok. Na, ezt ültette át a MetalSucks a metálszíntérre, és kitalált egy csomó kritériumot, hogy…..
Lángoló Gitárok Hoff volt a buli 2014.06.15 12:10:49
A jubileumi Nova Rock legnagyobb bulija már megvolt. David Hasselhoff akkorát szórakoztatott, amitől még az Iron Maident is elfelejtettük. Volt amúgy Ghost, Trivium, Anthrax és Amon Amarth is. Meg KITT. A Ghostot sokan belesorolják ebbe a mostanában underground trendként virágzó…..
Egyenjogúságot a nőknek is! Nem csak a delfineknek! Három+egy énekesnős metálvideó jelent meg mostanság, szépen összeszedtük őket és végignéztük. Arch Enemy - As The Pages Burn  Ahogy elégnek a lapok...a szakácskönyvben. Az új Arch Enemy-albumról ez már a második…..
Én nem tudom mit csináltam április 5-én, lehet, pont Nirvanát hallgattam, mert tetszett a nem sokkal korábban megjelent In Utero lemez. Arra viszont tisztán emlékszem, mikor április 8-án bemondták a rádióban, hogy Kurt Cobain öngyilkos lett. A fodrásznál ültem, hogy valami menő…..
Mivel Tommy Stinson áprilisban eredeti zenekarával, a Replacementtel lép majd fel a Coachellán, így a Guns N' Rosesban nem tudja majd ellátni a feladatát. Ezért aztán Duff McKagan ugrik majd be a helyére hat dél-amerikai koncert erejéig. McKagan hivatalosan 1997-ig volt a Guns N' Roses…..
Deedee 2014.04.02 16:56:14
@Gazz: Ezt nem tudom, honnan veszed, barátok voltak mind. Bár Axlnek főleg Izzy volt a nagy haverja, Duffnak meg Slash.
Bejelentették a 2014-es Rock and Roll Hall of Fame jelöltjeit, akik közül az öt legtöbb szavazatot kapó előadó vagy zenekar bekerül a műfaj halhatatlanjai közé. Szavazni a Rolling Stone honlapján is lehet a jelöltekre december 10-ig, akik között idén először ott van a…..
Deedee 2014.03.22 18:06:47
@Dr. Schwanzkopf Rudolf: ezen besírtam :D
7.Vegyen klasszicista kastélyt Putnokon! Érdemes a többi képet is megnézni! (kk) 6.Rúdtáncosok kecója. “A lakásban előzőleg fitnesz oktatás volt, a képen látható rudakat már elvitték.” Aha. A fitneszoktató meg a rózsaszín függönyös, vörös drapériás…..
Az X-Faktor mentorházas rongyrázása az az eleme a formátumnak, amit a készítők minden bizonnyal kihagynának a műsorból, legalábbis ami az átlagnéző által elképzelt luxust reprezentáló, bazinagy házakat illeti. Ezeket ugyanis ki kell bérelni, lecígerölni a stábot,…..
Deedee 2013.10.06 20:43:20
Deedee 2013.10.06 20:45:03
@sogeking: az index címlapon
Ha én lennék Justin Bieber sajtósa, kurvára ügyelnék arra, hogy a védencemet csak hullarészegen, tetoválás közben, a farkán két ribanc vastag ajkaival fotózhassák, és mindent elkövetnék annak érdekében, hogy a sajtó által ütött, a felnőttek szemében elkényeztetett, taknyos…..
A jelenleg futó legjobb animációs sorozat, az Archer szinkronizálásán jártunk. Két tanulság van. 1) Az Archer szinkronja bár nem kiemelkedő, de mégis élvezhető. 2) De egyszerűen nem érdemes azon fanyalogni, hogy miért nem felirattal adják a Comedy Centralon. Disclaimer: a…..
Deedee 2013.09.15 23:50:57
Sixx melyik karaktert szinkronizálta? kiváncsi vagyok.
@A sellok hova alljanak?: véégre valaki ismeri az AD-et, valóban az egyik legjobb (ha nem a legjobb) sorozat a világon. az Archer is nagyon ott van, olyan beszólások vannak benne... :D imádom.
Sokak szerint a  Maffiózók című sorozat Tony Sopranoja volt az első igazi tévés antihős. A nemrég elhunyt James Gandolfini játszotta az ikonikus karaktert. Halála lehet az a mérföldkő, ami lezárhatja a negatív hősök tévés főszereplésének aranykorát.…..
Deedee 2013.08.15 13:21:04
@dubitoergosum: szerintem Dexter még mindig ütős, főleg most ez az új évad izgalmasak ígérkezik, a 6. évadnál viszont majdnem feladtam, nem tudom melyik idióta írta bele ezt a Debra láv Dexter dolgot...
A Dr. Cristina Yangot alakító színésznő elmondta a szokásos sablonszöveget, hogy nem egyszerű feladat több éven át ugyanazt a karaktert hozni, amihez már amúgy sem tud mit hozzátenni, szóval ennyi bőven elég volt, köszöni szépen és most már késznek érzi elengedni a karaktert,…..
Az előző TOP 10-es összeállításoknál is voltak olvasói ellenvélemények, ez így helyes. Most viszont olyan zenekarokat szedtünk listába, akik már megszűntek, feloszlottak stb. de létezésük komoly hatással volt a rock- és metálzenei életre, vagy csak egyszerűen ránk. Ennél…..
A The Hollywood Reporter lebegtette meg a hírt, miszerint elképzelhető, hogy a Dexter nyolcadik, egyben utolsó évada után a Showtime csak folytatná a franchise-t, mégpedig egy spinoffal, aminek Debra Morgan, Dexter iszonyú mocskos szájú húga lenne a főszereplője. David Nevins, a…..
Slash az utolsó nagy rockistenek egyike. Ő az, aki ugyanúgy beleállt a rockerszerepbe, mint Lemmy, és soha a büdös életbe' ki nem fog lépni belőle. Jó, már nem olyan vékony, mint 20 éve volt, és már nem is nagyon iszik, mióta pacemakerrel kell élnie, de ez a színpadon nem látszik…..
Deedee 2013.02.09 03:08:36
@l_andras: @melchi zadok: pont ezt akartam mondani. sokan azt hiszik, hogy Axl meg Slash vitték a GnR-t, de az igazság az, hogy az agy a GNR mögött valójában Izzy és Duff voltak. ettől függetlenül Slash király és Axl is az volt úgy egy 20 évvel ezelőtt.
A Velvet Revolveres kérdést meg nagyon köszönöm, már rohadtul várom, Scott Weilandet nem sajnálom, de azért remélem nem ez a Myles akárki lesz az énekes...
Ezt csak azért, hogy ne teljen el hét Axl Rose nélkül, itt egy kis bulvár: a Guns N' Roses énekese eddig is esett kelt a színpadon, úgyhogy némileg megszokott, hogy a francia Hellfesten is produkált egy hasast. Az ellenségekkel teli rocksztár a Sweet Child o' Mine dal alatt akart…..
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..
A 21. században rock and rollt már csak nyomokban tartalmazó Guns N’ Roses frontembere közismerten egy nehezen kezelhető esetnek számít. Axl Rose szinte minden héten bekerül a hírekbe valamivel, legyen szó volt zenésztársai emlékének megtagadásáról vagy drága ékszereinek…..
Kérem szépen, itt van, amire vártunk, 48 adás kellett hozzá, de ma kiderül, kinek lesz sokmilliója vagy semennyije, ki fog sírni, és kire emeli a poharát Pinokkina. Megannyi buli, üvöltés, mellébeszélés és hazudozás után ma már nem lehet sunnyogni, a tét 25 millió. Tessék…..
Deedee 2012.05.24 22:06:00
@lam3r: egyetértek
Deedee 2012.05.24 22:24:00
hogyvolt Éden hotel - 2x44 2012.05.18 06:54:00
Tegnap jóformán nem történt semmi, mert az nem esemény, ha Hiper valakire berázza az ujját és azt üvölti, hogy bárcáskurvabazdmeg, és az sem, ha öt tequilától beleáll a nappali járólapos padlózatába. Az első széria játékosai közül hárman meleg cowboynak öltözve jöttek…..
Deedee 2012.05.18 22:02:11
@LoveMy: te miről beszélsz amúgy?
Deedee 2012.05.18 22:09:39
@LoveMy: ezt a koreai tv-s valamit, amit mindenkinek nyomsz...
hogyvolt Éden hotel - 2x41 2012.05.15 05:00:00
Az utolsó előtti hét kezdődik a mexikói bolondokházában, amiben T69.2 múlt heti bejelentése szerint több párválasztás már nem lesz, jöhetnek a személyes szívatások, az egyéni harc, párok szakadnak majd ketté és szét, ó jaj. Féliker Csíra után Bettinát is megszívatta, és most Naomival kavar, nem egy…..
Deedee 2012.05.15 13:54:38
@kerdesek05: hiper egy idegbeteg ez tény:D
Deedee 2012.05.15 14:05:57
@LoveMy: koreai?:)
Deedee 2012.05.15 14:11:37
@Mrs. Jackman: de. pont ezt nevezik annak. na meg a 19. de igazából hidegen hagy, és ettől függetlenül is nagyon irritáló. Hiper jól tette, hogy elküldte a picsába, bár ő meg már a másik véglet...
hogyvolt Éden hotel - 2x40 2012.05.11 06:58:00
Itt az újabb kiválasztás a nyakunkon, én speciel kurvára nem tudnék Hiperrel egy fedél alatt élni, így azon munkálkodnék, hogy húzzon a picsába de minél gyorsabban, viszont én nem vagyok Papucs Levente sem, aki vagy nagyon türelmes típus, vagy csak ezzel a taktikával akar bemasírozni a döntőbe, és…..
hogyvolt Éden hotel - 2x39 2012.05.10 06:56:00
Két új csajjal lettünk többen, Bogival, a tetovált vízilabdázóval és a műcsöcsű, műszemöldökű Szöcskével, Broki meg saturészegen beleesett a hortenziába, majd megküzdött a rózsabokorral is, közben végig a farkát szorongatva persze, nehogy csak úgy lógjon a testrész…..
Deedee 2012.05.09 21:36:48
@Yooha: ugye?
"Sziasztok, lelkes cukiság rajongóként szeretném Nektek bemutatni Carment, a brit rövidszörű bluepoint cicánkat. Párizsi születésű révén, mondanom sem kell, hogy a cicus maga a megtestesült elegancia és hűvösség, amelyet a jégkék szemek csak még jobban kihangsúlyoznak.…..