Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mimblewimble

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai képen egy rózsa rajzát láthatjátok, ám valami más is látható a képen...
Egyrészt köszönöm nektek a Goldenblog nevezéseket (erről bővebben írtam itt) valamint hiánypótló bejegyzés jön, ugyanis Chikánóék köszönik nagyon pozitív kommentárjaitokat a pályázatra készült Terminátoros videóhoz (amely végén én is röviden megszólalok). A zsűri…..
mimblewimble 2009.07.11 13:30:58
A következő kis fejtörő a http://www.smart-kit.com/ oldalon jelent meg. Első ránézésre azt hinnéd, hogy a két kép ugyanaz. Nézd csak meg jobban!..
mimblewimble 2009.06.16 09:34:58
Nyereményjáték még a héten! Nyugalom ;) Csak épp kevés az időm ..
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
Che GueSanya küldte. Ez is nagyon nagy :D ..
mimblewimble 2008.04.14 17:04:38
Itt talán nem lesz olyan egybehangó az egyetértés, mint a Rebelsnél. Gondolom ezt azért, mert ezt a játékot jó sokan ajánlották nekem. Spiderman első részéhez is volt már szerencsém, ugyanis a film dvd-jén rajta van a játék demója is. Hát bizony az is elég volt, kezelhetetlen…..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
mimblewimble 2008.04.10 18:25:13