Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apró Zoltán

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy korábban írtam, ma egy meccsnézéshez való kaját készítek, 20 perc alatt kész is van, és meccs közben a sör mellé lehet enni. Este Bl-meccs mellé ki is lehet próbálni.:)..
"b" menü Lotharingiai tojás 2016.02.23 18:08:45
Egy tojásos étel, amely kicsit más ízű és más állagú, mint a megszokott tükörtojás, rántotta, vagy omlett...
Apró Zoltán 2016.02.24 11:55:05
@violetvoros: Összesen 25 percig sütöttem.
"b" menü Meccs-kaja 2016.02.24 12:12:04
Ma délután hozok egy olyan ételt, ami tökéletes meccsnézéshez, gyorsan el lehet készíteni, és sör mellé tökéletes.:)A ma esti BL-meccsek úgyse lesznek olyan izgalmasak, legalább az étel legyen finom.Tehát délután új recept.Ha nem akartok lemaradni róla, akkor nyugodtan kövessétek a blogot, vagy…..
Indítok egy sorozatot, ahol korábban készített ételeket hasznosítok újra, és készítek belőle egy teljesen új ételt. Tegnap direkt több törtkrumplit csináltam, amelyből így ma nagyon finom krumplis pogácsát tudtam csinálni kb. fél óra alatt...
Ma pácolt sertésoldalast készítettem. Régebben nem szerettem az oldalast, de ez a változat szerintem nagyon finom, alig lehet abbahagyni, a méztől nagyon jó ragacsos lesz, de minden ízt lehet utána külön-külön érezni egymás után. Hozzávalók 2 személyre: 400 g sertésoldalas só bors a páchoz: 4…..
Tegnap csináltam egy kis kaszinó tojást. Nagy kedvencem, de nem szoktam rá szószt rakni, mert azt a részét nem szeretem. A kaszinó tojás mellé összesütöttem a kolbászt a szárzellerrel, répával és az egyik tojás fehérjét is beleraktam...
Mostanában többször csináltunk sushit itthon. Én is megeszem, de azt nem mondanám, hogy a kedvenc kajám. Egyszer gondolkoztam rajta, hogyan lehetne teljes értékű ételt készíteni belőle,- hogy ne csak sok rizs, és egy kevés tengeri herkenytű legyen benne - és ezt készítettem:..
"b" menü Miért indult ez a blog? 2016.02.03 15:19:58
Röviden: mert szeretek főzni, és már lassan mindenkinek van blogja :) Bővebben: Sziasztok! Már kisebb koromban is érdekelt a gasztronómia (persze akkor még nem ismertem ezt a szót :), mindig forgolódtam a konyhában, próbáltam segíteni, ami nem mindig segítségként realizálódott. Később olvastam…..
A kommentelők azt hiszik, egy kritikusnak vagy tévével foglalkozó bloggernek semmi más nem okoz kéjesebb örömöt, mint egy bukott, vagy rosszul sikerült tévéműsor. Mert milyen jó fikázni, ugye. Kurvára nem így van. Nekünk ugyanis néznünk kell ezeket a műsorokat, és sokkal jobb…..
Apró Zoltán 2015.11.26 01:14:42
@Unbiased: A kocka szerintem poén, már csak a filmek miatt is, de tényleg a hozzászólásod eleje teljesen igaz. A legidegesítőbb szerintem viszont, hogy a családtagok beszéltetése. Amikor 1 másodpercen múlik, akkor elmondja, hogy kicsit gyorsabban kellene csinálni, és meglesz. Hát ki gondolta volna. A másik, hogy miért kell folyamatosan statisztikákat mondani, hogy hány élettel sikerül általában. Ezekkel a megszakításokkal pont azt a feszültséget bontják le, ami a játék lényege kéne, hogy legyen.