Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miss Bridzsi

13 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Táncol, énekel, Golden Globe-jelölést gyűjt magának, hamarosan pedig egy X-szárnyúba is bepattan. Oscar Isaac kollégái szerint korosztálya egyik legnagyobb tehetsége, mégis a tömegek csak 2013 óta ízlelgetik nagyobb elánnal a nevét. A Star Wars azonban hamarosan mindent…..
A Pixar már nem egyszer bebizonyította, hogy fontos üzeneteket közvetítő, komolyan elgondolkodtató meséket képesek összedobni (persze, akadtak kisebb mellényúlásaik is). Azonban, nemcsak az elkészített filmek izgalmasak, hanem a körülöttük tornyosuló rengeteg háttérsztori és…..
Miss Bridzsi 2015.12.07 23:21:54
@Síró angyal: Nálunk is a Némó volt a nagy favorit, és még a Szörny Rt-t imádták borzasztóan. De az Agymanókat például már nem értették annyira :)
MediaShock Adele: 25 lemezkritika 2015.11.24 11:01:15
Több éve vártuk már, a lassan csodaként számon tartott énekesnő következő albumát. A 25 végre megérkezett, és minden egyes rajongó szívét sikerült feltépnie, köztük a miénket is. A Tovább mögött kiderül, mennyire! Nem kell ahhoz szerelmi bánatban, mély depresszióban…..
Az Éhezők Viadala is elérkezett a végső felvonásához, amelyben Katniss Everdeen végre a lázadók élére állva domborít a forradalom jelképeként. Kérdés azonban, hogy a Fecsegőposzáta képes-e a végső csatába vezetni ennyi embert? A Tovább mögött kiderül! Tudjátok, van az…..
Lassan ugyan, de tényleg a végéhez ér Az éhezők viadala sorozat is, és amellett, hogy Jennifer Lawrence kizökkenthetetlen mega-csillag lett Hollywood amúgy is fényes egén, a sajtókörutak, találkozók és egyéb események alkalmával a szereplők rengeteg elborult történetet…..
Nemrég olvadtunk el Az ételművész egyik vetítésén a rengeteg szexi ételkölteménytől, és rájöttünk, hogy a sóvárgás ellenére is imádjuk a gasztro-filmeket. Össze is gyűjtöttünk tíz nyalánkságot, melyektől garantáltan megrohanjátok a hűtőt. Bradley Cooper csokimázt…..
Guillermo del Toro egy látványos horrorklasszikust álmodott magának, azonban a megvalósítás útján valahol nagyon eltévedhetett. A tovább mögött kifejtjük, miért gondoljuk így - spoilerek nélkül! A sokatmondó pillantások, az elfojtott szexualitás, a ki nem mondott szavak és…..
A világ Lokiként ismerte meg 2010-ben, mára azonban saját hadserege és megannyi megszállott imádója van, jobban dicsőítik, mint Thort, és úgy rázza a csípőjét, mint senki más. Egy igazi angol úriember, aki legközelebb a Bíborhegyben hozza ránk a frászt. San Diego. 2013.…..
Minden évben megrendezik a World Press Photo-t, amely keretein belül megannyi díjnyertes sajtófotót mustrálhatunk végig, miközben az elmúlt évek eseményei és korunk fontos kérdései újra felsejlenek előttünk. Mégis, évről-évre egyre határozottabban állíthatom, hogy a…..
Miss Bridzsi 2015.10.06 23:43:30
@jet set: Csak egyetérteni tudok! Most is alig volt olyan kép, ami szöveg nélkül is megállta volna a helyét... max a kísérő kiállításon.
Miss Bridzsi 2015.10.07 00:28:45
@Tomi from Space: James Nachtwey képeit is érdemes meglesni szerintem :) Sőt, vele készítettek egy dokumentumfilmet is (War Photographer), elég jó kis film.
Láttunk már olyat, hogy egy filmet telepakoltak megannyi tehetséges színésszel, ennek hatására megnőttek az elvárások, ámde valami mégse klappolt a nagy egók között, a forgatókönyvből is hibádzott valami, és bukta lett a sztori. Vajon a The Big Shortra (A nagy dobás) is ez vár?…..
Matthew McConaughey lánya, Brad Pitt felesége, James McAvoy eltűnt nője, Tom „Loki” Hiddleston testvére, Al Pacino múzsája és ki tudja még mennyi férfi álma. Itt az idő, hogy elkezdjük megjegyezni a nevét, ugyanis a 38 éves (!!!) színésznő lassan kötelező alapdarabja lesz…..
Miss Bridzsi 2015.09.23 09:01:47
@anyádat is!: Attól még, hogy nem eszi meg, elkészíteni eltudja. Duh... :D
Hogyan tömjünk magunkba minőségi kajákat lendületesen és költséghatékonyan? A Food Show terepgyakorlaton kiderítettük! Egyetlen szándékkal vonultunk elszántan az Andrássy útra, hogy felzabáljuk! Haditerv nélkül ugyan, a pénteki deákozás – értsd: fröccsmaraton – után…..
A vére nemes, a főztje jó, a neve fura, és megszállottan szereti pakolgatni magán a kilókat. Csöcskontent után most jöjjön némi tesztoszteron, és nem kevés Jílenhól-érdekesség! A legutóbbi Ratajkowski portré óta, amely Dudunak köszönhetően képekben és mellszélességben…..