Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pánnon

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyalázat, hogy a pedagógusokkal már annyi évtizede mindent meg lehet tenni. A pedagógus lassan a társadalom kisebbsége lesz, az örök sündenbock - aki mindenért hibás, akinek fát lehet hasogatni a hátán. Filléres éhbérrel háláljuk meg nekik azt a törődést, azt a sok jót, azt a mérhetetlen szeretetet,…..
MHE Kicsoda Andy Vajna? 2015.08.23 16:29:50
Ezt a kérdést sok mindenki feltette már. De azt már sokkal többen, hogy miért jött vissza Amerikából? Még jobb kérdés, hogy miért ennyire fontos ember a kormány és a Fidesz számára? Nézzük meg röviden!..
Fontos: Én azokat a filmeket tekintem 2016-osnak, amelyeket valahol a világon, akármilyen keretek között jövőre mutatnak be legelőször, vagy egyszerűbben fogalmazva az IMDB-évjárat az, ami számít, NEM a magyar premier! Nem hiszem, hogy túlságosan nagyszabású filmévünk lesz…..
Magyarországon ma Orbán Viktornak személyiségi kultusza van. 2002-ben megbukott az első orbán-kormány, és a vereség arra késztette a fideszt hogy elgondolkodjon. Arra jutottak, hogy a média hiánya okozta a vereséget. Következményként megjelent a hírtévé, amely onnantól a…..