Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eteroxee

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
In medias res, magyarul bele a lecsóba: miért nem lehet a rendőrséget egy szép napos, hétköznapi délelőtt elérni? Nem ám a péntek éjszakáról van itten szó kérem szépen, hanem egy hétköznap délnek az előttjéről. Nem akkor próbálom őket hívni a kurvára EU-komform…..
Eteroxee 2008.04.09 22:31:37
Üldögélek a kocsiban, az utca túloldalán feltör egy kisbuszt egy sötétbőrü alak. Hívok. 107 négy perc múlva felveszi, kapcsol a mindegy kerületi őrsre, várok, onnan kapcsolnak a mindegy kerületi őrs ügyeletére. Fickó közben egy laptoptáskával távozik, emberek jönnek mennek, én utána eredek. Közben ügyeletesnek mondom mi s hol történt, pontosabban: történik, megyek a "gyanúsított" után, mondom merre megy. "Kollega" mondja, maradjak a tett helyszínén. Mondom itt megy előttem, ne kövessem? Ne, maradjak a helyszínen. Kullogok. Tulajék megérkeznek, két nő, testvérek, húg rendőr, nővér építési vállalkozó, a laptoptáskában az APEH-nek előkészített számlák voltak, hogyan pótolja őket. Várunk. Húgica telefonál a kollegáinak: nincs autó. Várunk, ők sírnak, telefonálnak. Nekem is lett volna egyéb dolgom. 40 perc múlva lecsesztek a végre megérkező rendőrök, hogy miért nem ütöttem le azt a "benga cigányt" hátulról. Húgica súgva nyugtat, hogy inkább ne feleseljek velük (tapasztalt). Jegyzőkönyv, érzem, engem gyanúsítanak. Szar érzés. Kb. a történet 70. percében szabadon távozhatok. Vége? Nem. Pár nap, hív a nyomozó: "de hát (lehet, hogy b...meg is volt) mi a francért nem követted a fószert?" Ti már tudjátok, hogy miért. Mondtam neki is. "Ó a picsába, símán elkaptuk volna, itt vagyunk a második utcában!" Hozzáteszi, hogy valamikor találkoznunk kéne, van egy pár fotó. Bemegyek csak e miatt Pestre (hja, milyen becsületes állampolgár vagyok), várok, parkolópénzt dobok, nincs elég apróm, így a tanúvallomást ideiglenesen meg kell szakítani, van aprója, VÁLT pénzt, köszönöm, újabb egy óra díja a Rózsadomb tövében. Olvasom a vallomásomat, nem tudom, mert annyira tele van helyesírási hibákkal (utánaerett), csak úgy elmékezetből olvasok. Rendes. Megköszöni, hogy ilyen becsületes állampolgár voltam. Jó, kérem a pénzt a beutazásért, kiesett munkaidőért, parkolódíjét. Áh, azt nem tud adni. Egyébként három képet mutatott, egyik sem a "gyanúsított" volt, kettőről miközben kotorászott azt mondta, hogy sitten vannak... ??? (Gondoltam, akkor miért mutatja. Ahán! Beugratós kérdés. Én lennék a tettes?) Egy hét múlva már kijött a városba, ahol lakom, egész jól összetudtuk egyeztetni. Három kép közül ez egyik egy kicsit hasonlított, a másikról futólag szintén azt mondta, hogy épp sitten van, megintcsak gyanusítottnak érzem magam.

Pedig nem én voltam!
És igen, még mindig lehet újat mutatni a lövegtornyos játékokban! A Canyon Defense nem egy bonyolult darab a műfajban (például a tornyokat nem lehet fejleszteni), viszont határozottan szimpatikus, ahogy elhúz a stratégiai játékok felé. Lövegek mellett ugyanis nagyobb…..