Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tetem

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az ember túl van már azon, hogy látta az Idi Aminnak öltöztetett Pákót ahogy egy PSZH-n ülve azt üvölti a Rambóra fazonírozott albánmagyar buzukistának, hogy Dzsonikám, biszexre gyúrok, sőt, azon is, hogy egy szebb napokat látott, néha egy szál faszban lantozó, hatvan pluszos zenészember egy nála…..
Tetem 2018.09.04 09:25:48
@huncut_kata: Köszi, nagoyn kedves, egy új világot nyitottál ki előttem.
(A facebook posztban nem jelent meg pirossal, linkelve, csak sima szövegként.)
Kicsit megkésve, de a tegnapi meccs után érdekes felvételre leltünk a stadionba kihelyezett zajmikrofonok egyikénél, és eddig tartott, míg találtunk valakit, aki egy kicsit is beszéli a feröeri nyelvet - vagy  a dánt feröeri tájszólással. De lehet hogy akit találtunk, az sem…..
Tetem 2015.10.09 23:06:08
Első nap a suliban. Valamiért a szülők azt hiszik, hogy a srácokat izgalommal tölti el ez a nap, az én emlékeim szerint inkább az undor a jellemző – vedd a hétfő reggelt és szorozd be százzal. A Cohen-konyhában is azt kérdezik a fiúktól, izgulnak-e, de ők csak arcokat…..
Az epizód elején elemi erővel tör ránk a megvilágosodás: OC polgárai nem véletlenül járnak ezekkel a böhöm nagy kocsikkal. Ha bevásárolnak maguknak a hétvégére, akkor a cuccot, amiből én egy hónapig vígan ellennék, haza is kell vinni valahogy. A Cohen család ezt tette,…..
Ott hagytuk abba, hogy Ryan marad, az anyja elhúzott, Summer felfigyelt Sethre, Sandy és Kirsten kibékültek, csupa öröm és boldogság, mehetnénk is haza, csak éppen van még hátra 24 epizód az évadból. Rögtön történelmi eseménnyel nyitjuk ezt a részt: Ryan először nyomja le…..
Ott hagytuk abba, hogy Ryan anyja felszívódott, ezért Sandy visszaviszi őt Narancs megyébe (hehe, innentől OC-t írjunk inkább, mindenkinek jobb lesz az). Ryan lassan kívülről fel tudja mondani az út menti óriásplakátok sorrendjét oda-vissza. Másnap reggel van, Seth és Ryan…..
Tengerpartos-naplementés, Kaliforniában játszódó tinisorozat? Ez már nem kezdődhet jól, gondolhatnánk - és mekkorát tévednénk. Az arcpirítóan fiatal Josh Schwartz sorozatkreátor olyan jól kapta el a karaktereket, illetve az egész életérzést, hogy ezt a nem túl újszerű…..