Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wado

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Jackson-rajongók petíciót indítottak a Discovery Channel új műsora ellen, amit a jövő hónapban vetítenének Angliában Michael Jackson a boncasztalon: mi okozta a halálát? címmel. A MJ Igazság Projekt és a MJ gyerekcsoport kábé 1500 aláírást gyűjtött össze eddig, ami…..
„Csakhogy én tudok viselkedni ittasan, ő pedig rendszeresen csinál valami balesetet, már kétszer esett el lépcsőn, és számtalanszor esett le bárszékekről” – na, most aztán feldobták a labdát! A következő menetben a nő és az alkohol bizarr kapcsolatában fogunk…..
Akkor a blog címe Méhlepényvezér lenne - üti le a saját maga által feldobott, kegyetlen labdát Woas a tumbleres blogjában. A relity szóviccek mindig extra borzongást idéznek elő bennem, most is remegek. Az igazán igénytelen, szar humor kedvelőinek mondom, hogy a magyar nyelvű Tumblr…..
Felelősségteljes apuka miatt rökönyödött meg ma Renegade, valószínűleg még annál is jobban, mint amennyire én, vagy bárki más tette vagy teszi majd, miután elolvasta a lenti sztorit. Az ilyen ember helyből elmebeteg, vagy csak a hótól hülyült meg? Fél órával ezelőtt (azaz…..
Az Amerikai pszichó óta tudjuk, hogy milyen életbevágóan fontos dolog egy elegáns névjegy az ember életében, így bizonyára Ti is törekedtek arra, hogy a lehető legmenőbb business carddal nyomuljatok. Természetesen ebben a kérdésben is segítünk nektek eligazodni: engedjétek meg,…..
Varánusz Dániel-csőre töltve 2009.12.14 08:00:00
Ma este minden kiderül. Holnaptól nincs több felfokozott izgalom, se ropi tördelő, szőnyegre morzsázós kézremegés. Csak a tény van: BugyiTúró Cerkahegyező megnősül. Vagy nem. De ez legalább tuti. Sixx posztjából kiindulva korántsem biztos, Dániel beváltja választottjai…..
Samut kolléganője szemelte ki magának, és amikor nem állt kötélnek rosszindulatú pletykákat kezdett a háta mögött terjeszteni róla a tanárok és a diákok között. Problémájával hiába fordult az igazgatóhoz, ő csak legyintett, hogy nem kell foglalkozni vele, a többi tanár is…..
A Pázsit Tó étterem tipikus véletlenül megtalált hely, mégis kicsit nehéz elképzelni, hogy az ember véletlenül vetődik el a Szentendrei sziget északi csücskében hullámzó bányatóhoz.A Pázsit tó afféle korlátozott látogatottságú helyi strandként és horgásztóként…..
Tegnap este elcsíptem a Dunán egy élő beszélgetést Tony Curtisszel. Az amerikás magyar (vagy magyaros amerikai?) színész 84. születésnapját Budapesten ünnepli. Barátságos és szívélyes volt, szellemileg teljesen friss, nagyon örültem neki. Jelenlegi szerepléseit…..
Az alábbi eset is egy autó-állat különös kapcsolatról szól. Ha az ügyből ha tárgyalás lenne, biztos, hogy bírósági tudósítót küldene a Zugügyvéd.  Tisztelt Zugügyvéd! Talán esetünk egyedi, kérem ha módjában áll segítsen. Kérem foglaljon állást az…..