Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viharjaro

38 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kemoterápia Zárszó 2021.05.27 08:33:59
Több mint három év telt el azóta. Az ihlettel együtt a betegség is elszállt. Istennek legyen hála, az orvosoknak, ápolóknak pedig köszönet!  ❤️  ..
Kemoterápia Kemo blues 2017.09.03 21:04:36
Én egy kicsit be vagyok kemózva,Ide hányok mindjárt a sarokba. Itt is fáj, ott is fáj, Egy lavórt gyorsan hozzá már! Az orvosok eret vágnak, Borogatnak, megszúrkálnak, Mééérget belém csepegtetnek, De én azért sem döglök meg!      ..
Egy háromszobás kórteremben kaptam ágyat. Vérvétellel kezdtünk. Most is, mint mindig, elforditottam a fejemet, hogy tekintetemmel se zavarjam a vért, amig kifolyik, de miután végeztünk, csodálkozva tapasztaltam, hogy most egy kanül bennem maradt. Pár órával később ide kötötték be a mérget. Négy…..
Kemoterápia Menetrend 2 2017.08.05 11:49:58
Legutóbbi bejegyzésemet pontositanám: kiderült, hogy összesen 8 kezelésem lesz, azaz a két hónap múlva esedékes PET-CT csak a félidő. Lehet mégis csak szintetizátort kellett volna vennem... (A héten sokat rágódtam, hogy - zeneterápiás célzattal - egy szintetizátorral, vagy egy alt furulyával…..
Kemoterápia Menetrend 2017.08.02 22:25:43
Pénteken kezdődik a kezelés.  Kereken öt héttel miután a tüdőgondozóban megállapítottuk: nem vagyok semmire sem allergiás készült el a szövettani eredményem, és lett meg a betegségem diagnózisa. És két hétre rá kezdetét veszik a kezelések, amik szintén két hetenként követik egymást. A negyedik…..
Ma délben mentem PET-CT-re. Mivel a vizsgálat előtti 6 órában már nem szabadott enni semmit, igy ma hajnali 5-kor reggeliztem - egy főtt tojást hagymával és paprikával. Utána sikerült még visszaaludnom.  A vizsgálat ujjbegyvérből vett vércukorszint ellenőrzéssel kezdődött, majd intravénásan kaptam…..
Nem szeretnék senkit a tünetek és a diagnózis leírásával untatni. Inkább leírom milyen hatást kelt bennem, ha egy-egy régi csatajelenetről olvasok. Számomra mindig megdöbbentő a hajdani emberek halálmegvető bátorsága. Szerencsés volt, akinek átlőtte a tüdejét egy golyó, és sebesülten bár - de…..
Kemoterápia A nagy felismerés 2017.07.26 09:21:16
Az allergiavizsgálat nem mutatott ki semmit. Hiába nézegettük az orvossal közösen az alkaromat, piros duzzanatokat keresve, nem találtunk semmit. Úgy néz ki a köhögésem oka valami más. Valami egészen más - valami, amire nem hatnak a köptetők, a gyógyteák, az antibiotikum, a friss levegő... Milyen…..
Tavaly év végén suhant el mellettem az Ősz. Azért-e mert már ekkor is bennem volt a gyengeség, vagy mert ekkor gondoltam bele először abba, hogy már nem fog beleférni minden az életbe, amit szeretnék még, nem tudom. Ha az ember sokat jár orvoshoz az nem jó jel. Öregszem? - kérdeztem magamtól. Pedig…..
Gyerekrajzok és irkafirkák Tomasz 2015.12.18 13:19:18
Gyerekrajzok és irkafirkák Nyár 2015.12.15 14:42:18
A 4 órás és a 4 óra 30 perces iramfutók közt indultam, azaz kb. ennyi időn belül szerettem volna célba érni. Ez egy kényelmes, teljesítménytúrásoknak való tempó. Nem volt megerőltető, végig az orromon lélegeztem, pulzus se ment fel. A táv első harmada jól ment. Szép…..
Szerencsére a hűtő nem olvadt le. És ma egy nap alatt többet futottam, mint előtte idén összesen. De sajnos ez kevés volt. Minden tiszteletem a maratonfutóké! A blog a végéhez ért. Nincs más hátra, mint kitalálni, miről szóljon a következő! Kérlek, segíts a…..