Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anonymusss

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Társaságunkban többször is értetlenkedve tekintettek rám, mikor egy egy vörös loboncot látva viszolygásomnak adtam hangot. A többség többnyire nem is érti, mi a baj a vörhenyesekkel. Így ezen poszt keretein belül ingyen és bérmentve bemutatom, mily szörnyű evolúciós…..
Anonymusss 2015.09.09 11:23:46
Most találtam rá erre a cikkre, és csak azért muszáj voltam regisztrálni, hogy leírjam, hogy ekkora baromságot még életemben nem olvastam...
A szerkesztő egy tipikus gyűlölködő rasszista önimádó férfi, aki a saját faját és nemét magasabb rangúnak tekinti másokénál, és ezt azért írtam le, mert ha nem ilyen lenne, akkor ez a cikk sem íródott volna meg...
Egyszerűen nem tud felhozni egy tényleg elfogadható és bizonyított érvet vagy tényt, ami miatt utálni kéne a vörös hajszínű embereket(mert, a csúnyaság is relatív, és az emberek viselkedése sem a színüktől függ, hanem a neveltetéstől és a környezeti hatásoktól, amik érték őket életük során). Minden érv a saját agyában kialakult mások iránti gyűlöletből fakad, és egyáltalán nem mondható ki a cikk elolvasása után, hogy a vörösek rossz emberek. Nekik még történelmük sincsen, nem úgy mint pl. az afrikai embereknek, akiket szintén annyian utálnak. Másrészt nem lehet hibáztatni valakit amiatt, hogy milyennek született, és attól ő még nem válik rossz emberré. Ezt hívják rasszizmusnak.
A másik, ami szintén egy nevetséges felfogás, a nőkről alkotott véleménye. Mintha az ember eldönthetné, hogy kinek születik. Kár, hogy a cikk írója nem nőnek született.
De akkor most leírom, hogy miért tartunk itt, hogy vannak ilyen férfiak, akik így gondolkoznak!
Mikor még réges rég a férfiak vadásztak, és a nők gyűjtögettek, akkor alakult ez ki... mivel a férfi rendelkezik nagyobb fizikai erővel, a nő pedig a fizikailag gyengébb nemhez tartozik, ezért alakult ki ez a féle munkamegosztás. Ez rengeteg ideig így volt, hogy a nők nevelték a gyerekeket otthon, míg a férfiak végezték a nehéz munkát, a FIZIKAI adottságaik miatt! Ennek révén magukat felsőbbrendűnek tekintették, tanulni is csak ők tanulhattak, a nőkről nem sokat olvasni, mert a férfiak a fizikai adottságaikkal könnyedén ,,uralkodtak" felettük, konkrétan hatalmat gyakoroltak rajtuk.
De aztán jöttek a feministák, kivívták az egyenjogúságot stb... mikor is? Ja, őőő azthiszem 100 év sem telt azóta. Akkor tessék, itt a válasz arra, hogy miért nem ismerünk annyi nőt, aki kiemelkedik a tudásával. Mert talán azelőtt nem is tanulhattak! Egyáltalán! Aztán hoppá, kiderült, hogy a nőknek is van agyuk, és azóta folyamatosan bizonyítanak, és rengeteg okos és ügyes nő kerül ki a társadalomból.
Egy másik magyarázat, hogy egyes ágakon miért kevesebb a nő. A társadalom, a szokások, a neveltetés különböző hatással van a férfiakra és nőkre egyaránt, így különböző érdeklődési körök alakulnak ki a nemeknél. Ezért van az, hogy egyes ágakban több a férfi, mint a nő, és egyes ágakban több a nő, mint a férfi.
De aki ennyire elvakult és ostoba, hogy ilyen hozzáállással, gondolkodás (és VALÓDI tények ismerete) nélkül ítéli el embereket millióit, annak hiába magyarázni, mert amúgy az itt leírtak sértenék az ő hatalmas önbecsülését.