Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ms sucks (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számítógép vásárláskor óhatatlanul előkerül a nagy dilemma, milyen processzort válasszunk leendő erőművünkhöz. Többnyire a két legnagyobb CPU-gyártó termékei közül kerül ki a győztes, így mi is az INTEL és az AMD párost fogjuk most egymásnak ereszteni. Aki a puszta…..
ms sucks (törölt) 2015.09.10 16:05:16
@eßemfaßom meg áll: attól volt gyorsabb, hogy akkoriban nem kellett 30-50 percet várni a "Checking for updates..." végére. :)
Néhány nagyeszű nem képes elhinni, hogy egy korábban normálisan működő hálózaton a máskor pár perc után elinduló win7 update-re most van, hogy egy órát is várni kell, mire elindul és csinál is valamit.
(lásd fórum Windows guru topik! :) )
ms sucks (törölt) 2015.09.11 09:34:45
@eßemfaßom meg áll: a frissen felrakott XP-re három-négy éve még viszonylag gyorsan elindultak az update-ek (a letöltések). A net meg... most van 100/50, akkor volt mondjuk (nem emlékszem pontosan) úgy 5/2.
Most hiába a 100Mbps sávszél, ha
1. Külföldről néhány száz Kbps sebességgel csordogál minden
2. Nem a neten múlik az update indulása, hanem a 'som tudja, miféle procedúrán.
XP-n láttam, hogy működik. Mi több, egy éve még a win7-tel sem volt komolyabb gond e téren, maximum az, hogy sok szart kellett rálapátolni az SP1-re. Ezzel szemben most elindul az update kliens és egyre inkább úgy fest, hogy a CPU erősségétől függően, 30perc-5óra mire nekikezd a letöltéseknek.
Legalábbis e pillanatban nem tudok jobb magyarázatot, mint a proci erősségét.
Pár napja a notebookomon úgy 30-50 perc alatt jutott el a checking...-től a letöltések megkezdéséig.
Virtuális gépen a tegnap elindított checking... nagyjából 4-5 órát futott, de mivel éjszakára lekapcsoltam a hosztot, csak most reggel fejezte be.
Visszaálltam a vm egy korábbi állapotára és újraindítottam az update-et.
Kíváncsian várom, hogy beavatkozás nélkül véget ér-e délig... (kilenckor indult)
ms sucks (törölt) 2015.09.11 15:04:38
@eßemfaßom meg áll: tegyél fel egy (lehetőleg angol) win7 sp1-et egy virtuális gépbe és próbáld ki! Az elmúlt napokban még két hasonló sorsra jutott egyénnel akadtam össze... A M$ support csak mellédumál ("sok a csomag, tessék várni, akár órákat is" - szóval tisztában vannak vele), aki meg még nem futott bele a dologba, az csak nagyképűsködik szokás szerint...
Mindegy, részemről kibasztam a gépem a kukába, úgyhogy már tárgytalan a téma.
Rezsőházy Rudolf Az elektronikus hálózat, az internet, a honlapok, az online újságok, a blogok és twitterek világa fölszínre hozott egy érdekes emberfajtát, akivel legtöbben találkoztunk már. „Frusztrált kommentelőknek” neveztem el tagjait, mert szenvedélyesen hozzászólnak…..
Lerántották a leplet nemrég Dr. Szabadváriné múltjáról. Talán emlékeznek rá, ő az a BKV-ügyben is érintett ügyész, aki jelenleg dr. Szabadvári Péter Ottóné néven Tarlós főtanácsadójaként dolgozik kiemelt bérezéssel és jutalmakkal. Azonban nem mindig ezen a néven…..
ms sucks (törölt) 2015.09.09 21:40:32
@jogalany: eddig ez rágalmazásnak tűnik. A nokiás dkbozokról már kiderült, hogy hazugság. Nekem van egy olyanom, hogy az egyetlen bűne, hogy nem fideSSes.
ms sucks (törölt) 2015.09.10 09:17:47
@szamaritánus: igazán, náci tetű? Csak vigyázz, nehogy összefosd magad az erőlködéstől! :D
ms sucks (törölt) 2015.09.11 08:38:37
@jogalany: nekem erős kétségeim vannak e témában. Hihetőbbnek tartom a fideSS működését látva, hogy félre akarták állítani Hagyót.
De majd kiderül. Vagy nem. Egy biztos: maffiánk és kúrmányunk fosztogatásai melett a korábbi kormányok gyenge kezdőnek szàmítanak. Gondolj a manyup pénzekre, a trafik- és földmutyira, a bankok és multik "törvénnyel" való tönkretételére stb.
Kedves migránsok, migránsvédők és Facebookon sápítozó wannabe migránsvédők, talán még senkitől nem hallottátok, és én leszek az első, aki a rossz hírt közli veletek: senkinek nincs "joga" a jobb élethez. Együttérzek a menekültekkel. Ezt nem iróniából írom. Szívből…..
ms sucks (törölt) 2015.09.10 07:35:19
@Parajpuding: te mit tennél, ha államvasúti cég átverne és kivenne a zsebedből több százezer forintot?
ms sucks (törölt) 2015.09.10 09:22:42
@John Nethem: "nem veheted el a magyarok munkáját!". Akkor ezt hogy értsem.
Engem sokkal jobban zavar, hogy míg a menekültek körüli cirkusz elég hangos, addig csendben elsikkadnak sokkal fontosabb dolgok:
Nyomorban élő magyarok (magyar cigányok is) segítése
Újabb földmutyik
Egészségügy további rombolása
Quaestor és hasonló bűnügyek
stb.
Szóval a Szicíliai védelem bukását kell ma kétszer is kiszámolnunk, ígérem, mindkettő tanulságos lesz. Nehézségi szint 1-5-ig: 2 Világos lép! Nehézségi szint 1-5-ig: 4 Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várjuk!..
Azt mondta a főorvos, aki operálta, ha időbe jövünk, időbe felfedezik jó eséllyel meg tudták volna gyógyítani! Mondtam neki: Doktor úr április óta jártunk orvoshoz, vizsgálatokra. Nem elég időben? A beteg kérjen vizsgálatokat, ha az orvos magától nem utalja be sehova? Jó…..
ms sucks (törölt) 2015.09.09 08:30:32
@mig54: és ez visszaadja a hanyag söpredék által elvett életet?
Én meg azt hittem, kevés akkora fasz van, mint az a fóti "orvos", aki a több mint 80 éves, penicillin-érzékeny betegnek penicillines antibiotikumot írt fel. Isteni csoda, hogy nem lett komolyabb baj belőle.
Én gyerekként majdnem belehaltam egy ilyenbe.
ms sucks (törölt) 2015.09.09 09:07:35
@mig54: nehogy félreérts, nem akarom lebeszélni a családot arról, hogy fellépjenek a hanyag gazemberek miatt!
De abban sem vagyok biztos, hogy e pillanatban az a legfőbb gondjuk, hogy a felelősöket megbüntessék. Elég csúnya hercehurcával járhat egy ilyen eljárás.

Csak úgy elképzeltem, hogy egy szabályosan közlekedő kerékpárost a gázolás után milyen tortúrának tettek ki és a végén a bíró épp csak azt nem mondta, hogy ő a hibás, mert biciklire mert ülni... szóval ahol ilyen a jogszolgáltatás (igazságszolgáltatásról ne beszéljünk, az valami más), ott nekimenni nem is egy orvosnak... csoportosan talán megérné, de így...