Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sánchez

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok jó meccs, sok szép és nagy gól volt idén is a PL-ben. Mi ezekből csemegézünk egy picit az EB előtt, de itt is, mint a szezonválogatottaknál, inkább vitaindítónak szánjuk. A góloknál négy kategóriát jelöltünk meg. Szabadrúgás, bombagól, fifikás és gyönyörű…..
Ez itt már a nagyok játéka - ilyen egyszerű. A legjobb nyolcig rendszerint eljutnak olyan, a másodvonal élvonalába tartozó csapatok, mint a Benfica, Lyon, Villarreal (2006), vagy a PSV, Valencia, Róma (2007), de akkor jönnek a nagyok és összerombolják a nagy műgonddal építgetett…..
United Blog Játékosértékelés 2008.03.15 19:00:00
A ManchesterEveningNews a szokásoknak megfelelően a Derby County elleni 1-0-ás mérkőzés után is értékelte a United játékosainak teljesítményét. Íme az "érdemjegyek": Kezdő: Foster: 7; - O'Shea: 5; Brown: 5; Vidic: 6; Evra: 6; - Ronaldo: 6;…..
A Derby County egészen a hajráig tartotta magát, sőt, volt néhány ígéretes helyezte, de végül az összesen 13 (!) lövéssel próbálkozó Cristiano Ronaldo szerzett három pontot érő gólt a 76. percben. A Chelsea is 1-0-ra nyert a Sunderland pályáján, míg a Liverpool hátrányból…..
Sánchez 2008.03.15 17:11:49
Sánchez 2008.03.15 17:20:09
Sánchez 2008.03.15 17:36:19
Carlos Tevez Paul Scholest tartja a Manchester United legjobb játékosának. "Napról-napra látom Scholes játékát, egyszerűen hihetetlen. Ő a Manchester motorja, és az is volt hosszú időn keresztül. Cristiano Ronaldo és Wayne Rooney is fantasztikus játékosok, de véleményem…..
Karim Benzema a jövőben semmiképpen sem lesz a Manchester United támadója. A Vörös Ördögök régóta ostromolják a legnagyobb francia tehetségnek tartott támadót, ám Benzema inkább Spanyolország felé venné az irányt. A sok nagycsapat kívánságlistáján szereplő húszéves…..
Sir Alex Ferguson:"Mindig nehéz feladat egy olyan csapat ellen pályára lépni, akik a bennmaradásért küzdenek.""Arra számítunk, hogy a Fulham tudása legjobbját próbálja majd nyújtani. Roy Hodgson személyében egy olyan menedzser irányítja őket, aki bizalomgerjesztő…..