Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanyabot

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt a Liszkay Gábor által alapított Média Fundamentum Nonprofit Zrt. kifejezetten abból a célból hozta létre idén ősszel, hogy ápolja és megerősítse a nemzeti, konzervatív és keresztény alapokon nyugvó magyar újságírás hagyományait, tevékenységével segítse a…..
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/ Egy számomra kicsit kellemetlen témáról fogok most írni. Ez a reggeli merevedés.... Arra ébredek már régóta, hogy merevedésem van. Nagyon ciki, ráadásul nem is csak én szenvedek ezzel, de a másé most nem érdekel. Csak az enyém. Megőrjít! Ez a dolog…..
Sanyabot 2017.08.12 17:25:03
Mi a filmvásznon Csodanőként ismerhettük meg a szexi amazont. Kíváncsi vagy rá, Gal Gadot hogyan érte el ezt a formát? Mit kell tennie egy embernek, hogy belebújhasson egy szuperhős bőrébe?  Kibírnád-e, ha egy nap 6 órán át kellene edzened? A színésznő fél éven át készült a Csodanő szerepére, és…..
 „Az egyház emberei inkognitóban voltak a Keletinél.” (Dr. Erdő Péter, bíboros) *** A magyarországi keresztény egyházak és felekezetek üldöztetése 2015-ben már-már elviselhetetlen méretéket öltött. Brutálisan kegyetlen, fanatikus ateista hordák próbálták minden…..
Sanyabot 2015.09.08 13:23:03
@doggfather: aki eddig nem tudta, hogy ő az egyház embere volt, most megtudhatta. Hát ilyen, amikor volt besúgók vezetik az egyházat. És ezt hol tehetik meg? ahol még most is a listákon ülnek.
Sanyabot 2015.09.08 15:33:26
@Agysebész migráns: világos idézőjelben értettem, sőt ep megint példáját mutatta jellemtelenségének.