Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adrian.bundres

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok kellően jártas a témában és bevallom: nem is igazán érdekel maga a téma. Az a felhajtás viszont mocskosul frusztrál, ami körbelengi ezt az egészet. Naponta futok bele olyan posztokba, amiben ismerőseim a…..
adrian.bundres 2015.09.08 12:13:47
Kedves aranyos Gáborr!!

Tényleg megérte ezt megírnod, én elgondolkodtam a soraidon!
Nagyon aranyos vagy, hogy ilyen jókat írsz, kívánsz magadnak és ember társaidnak is.
Éppen ezért ajánlom figyelmedbe a következő videót, ők is nagyon aranyosak:

www.youtube.com/watch?v=qNTzBAmJVtA&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DqNTzBAmJVtA&has_verified=1

Tényleg igazad van, és nem kell gyűlölködni! Remélem ezt majd el tudod magyarázni ezeknek a kedves embereknek is! Biztos leülnek majd veled egy asztalhoz kávézgatni, ahol megbeszélitek ezt a kis félreértést, miután megérkeztek a vérüket kiontani akaró ellenség elöl menekülve?
Biztos meg fogják bánni, és azt mondják:: "soha többé nem teszünk ilyet, hiszen Európában más emberek lettünk. Hátra hagytuk a kultúránkat máshogy értelmezzük a vallásunkat és mellesleg követelőzni sem fogunk mecsetekért, és városrészekért, hiszen jó asztalos, és tűzoltó, meg hentes, meg üveges, meg kovács lett belőlünk. Sokkal jobb így és rájöttünk, hogy emberek megkövezni (halálra dobálni kövekkel) az nagyon csúnya dolog! Ne haragudj!!!"
Majd miután ezt elmondják, a szír hölgyek rövid szoknyát vesznek, felülre egy lenge topot, és megy mindenki a dolgára! Hohó!!!!!!!!!! Álljunk meg egy kicsit!! Hiszen azt nem vehetnek, mert esetleg megint agyon dobálják őket!
Jah, de mivel olyan kedvesek, megbánóak, és együtt érzőek voltak, mint Te magad is, ezért adtunk nekik egy város részt is. (Franciák talán ismerik a szitut.) Jaj, de jó hiszen akkor csak ebben a városrészben nem lehet így járni igaz? és csak "azok" a nők tartják ezt, igaz?! Hiszen miért is ne, ha a kultúrájukból, és vallásukból adódóan ez így alakult ki. Ki is vagyok én, hogy ezt bíráljam?!
Na de ..... na de? Mi lesz az én barátnőmmel? meg a tiéddel ? akinek a kedvenc parkja, vagy uszodája, vagy fodrásza, vagy a gyerekkora éppen abban a városrészben van/lesz? Többé nem mehet el futni shortban és topban arrafelé, mert ott nem nézik majd jó szemmel?! vagy annyira liberalizálódnak majd, hogy azt mondják: "ugyan, ő egy szeretetre méltó európai, neki mindezt szabad! Mosolyogjunk hát és egyszerre mondjuk neki: Allah veled van és jó futást!"
Vagy mire gondoltál, hogy fognak ők asszimilálódni? Fognak egyáltalán?
Vagy van erre javaslatod?
Lehet, hogy tényleg varászütésre, mindenkit keblükre ölelnek majd, és megkérdezik: "hogyan tehetném jobbá az életed, hiszen te is jobbá tetted az enyémet".
Na de, ha ez mégsem így lesz? akkor hogyan tovább? lesz pár 10/100 ezer háborúban edződött szírünk, akiket az sem zavar hogy a megélhetésük miatt, el kell vágni néhány torkot, esetleg bezúzni egy arcot kővel, kés mártani valakinek a hasába? Rutin lesz hozzá az tuti! Neked van hasonlókban bármilyen tapasztalatod? Mégis mi történne , ha valamiben nem fogtok tudni megegyezni? Fellapozod a PTK.-t, vagy megmondod neki, hogy ez nem szép dolog lécci ne tedd?

Mégis egyetértek veled, mert nem az összes ilyen! (nagy számok és az ottani helyzet alapján azonban jó sok)
Menekülnek, mert háború van. Na de ott van a Szaudi királyság, akik nem állnak olyan rosszul. Egyiptom, (ott nem annyira stabil a helyzet), és mi van Jordániával? Vagy a görögökkel, esetleg Grúziával? Románia? Szerbia?
Nem akarok a zsebedbe turkálni, de te mennyit keresel/nap? Munkával? Mennyi a napi béred? Mennyi is a segély traikircheni táborban? avagy a német Gießenben?

Na de sok a duma, hiszen nincs itt miről beszélni, azok meg úgyis jönnek, hoznak egy csomó szeretetet, majd ölelkezünk pusziszkodunk, meg együtt főzünk finom paprikás krumplit és elfelejtjük ezt a sok ellenségeskedést meg gyűlölködést meg mindenféle szarságot. Végezetül pedig addig él míg meg nem halunk !!

peace love unity